Kā izvēlēties pareizo trauku krāsu, formu un materiālu saskaņā ar Fen Šui

Fen šui ir sena austrumu mācība par telpas harmonizāciju. Fen Šui liela uzmanība tiek pievērsta virtuvei, kā arī visam, kas tajā atrodas. Izrādās, ka jūs varat piesaistīt veiksmi savā dzīvē, izvēloties pareizos traukus.

Fen Šui sniedz daudz noderīgu padomu par vispārējo  telpas plānošanu virtuvē, taču arī šajā mācībā ir noderīgi padomi par svarīgām detaļām. Trauki ir tas, ko lietojam ikdienā. Mēs ēdam un dzeram no tā, gatavojam tajā. Tāpēc tam jābūt pareizam.

Trauku krāsas izvēle saskaņā ar Fen Šui

Pirmais noteikums ir mēģināt izvairīties no daudz sarkanu toņu traukos. Fen šui eksperti saka, ka, lai gan sarkanā krāsa ir galvenais Či enerģijas magnēts, tā var radīt arī problēmas. Fakts ir tāds, ka virtuve ir mierīga vieta, un sarkanajai nokrāsai ir diezgan spēcīga enerģija. Uz traukiem vajadzētu būt ļoti maz sarkanā krāsā. Piemēram, tas varētu būt smalks raksts vai dizains uz tases vai šķīvja.

Balts tonis . Saskaņā ar speciālistu ieteikumiem šī ir vislabākā krāsa traukiem. Virtuve ir vieta saziņai un tuvinieku un ģimenes pulcēšanai. Cilvēki tur bieži sazinās, un baltā nokrāsa simbolizē komunikācijas tīrību, atvērtību, laipnību un mīlestību. Ja vēlaties, lai maltītes un tējas ballītes sniegtu pozitīvu pieredzi, baltie trauki jums būs ideāli piemēroti.

Melni trauki . Zinātnieki saka, ka melnie trauki samazina apetīti un palīdz zaudēt svaru. No Fen Šui viedokļa šai krāsai nav nekā slikta. Papildus tam, ka šādi trauki izskatās ļoti stilīgi, tie nes arī finansiālus panākumus.

Zaļie un dzeltenie trauki . Šādas krāsas ienes cilvēku dzīvēs vairāk labestības un pozitīvisma. Šādu trauku enerģija palīdzēs palielināt vitalitāti un izturību. Ja jūsu darbs prasa daudz enerģijas, iegādājieties sev dzeltenu vai zaļu krūzīti.

Zilie trauki . Šī ir ideāla izvēle tiem, kas iesaistīti intelektuālās aktivitātēs. Zilā krāsa uzlabo intuīciju, uzlabo atmiņu un palīdz efektīvāk ģenerēt jaunas idejas. Nejauciet zilu ar ciānu. Zilā nokrāsa palīdz mazināt trauksmi un dod fizisku spēku. Šajā sakarā noderēs arī tirkīza trauki.

Pelēkā  krāsa nav labākā galda piederumu izvēle, jo tā ir pilnīgi neitrāla. Ja neesat pārliecināts, kādus traukus izvēlēties, varat uz laiku iegādāties pelēkas krūzes un šķīvjus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment