Kā katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis spēj nokaitināt apkārtējos

Lauva

Lauvas sanikno ar savu egoismu un nepiekāpību sīkumos. Tie ir dāsni cilvēki, kuriem patīk dalīties ar visu, kas viņiem ir, bet dažreiz viņi ir nepiekāpīgi tik nožēlojamās sīkumos, ka gribas viņiem sist pa galvu un teikt: “Cik tu esi kaitinošs!”

Jaunava

Jaunavas bezgalīgi pļāpā, kas nevar tikai saniknot. Man ir vienalga, vai tas ir labu nodomu dēļ. Vienkārši dažreiz gribas viņu muti uzlīmēt ar līmlenti, lai tavi noslēpumi nekļūtu par mazrunu tēmu.

Svari

Svari sanikno ar savu atzīšanos mīlestībā. Viņi tik ļoti cenšas līdzināties filmu varoņiem, ka reizēm skats ir visai nožēlojams.

Skorpions

Ļoti bieži rodas iespaids, ka Skorpioni pie mums ieradušies no citas planētas, kur nav ne fizikas likumu, ne sabiedrības likumu, ne pieklājības likumu. Viņu raksturs garantēti saniknos jebkuras citas zīmes pārstāvi.

Strēlnieks

Strēlnieki ar saviem jokiem var pārvērst ikvienu par garīgi slimu cilvēku. Dažreiz tie izplūst uz cilvēku bezgalīgā straumē, tāpēc visi pievērš viņam uzmanību. Tas ir šausmīgi nepatīkami uzņēmumā, īpaši nepazīstamā.

Lasi arī: Tavs aicinājums atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Vēlmju piepildījums: 3 pārbaudīti paņēmieni

Mežāzis

Šie biedri visus sanikno, izliekoties, ka visi zina. Viņi domā, ka Visums viņus ir padarījis par savu centru un gudrības avotu, taču tas ne vienmēr ir tā. Mežāži var vienkārši sadusmot ar pārliecību par savu rīcību, pat ja viņi ir neticami stulbi.

Ūdensvīrs

Kā saka, katrā mucā ir spraudnis. Tas nav raksturīgi visiem Ūdensvīriem, bet daži uzskata par savu pienākumu uzspiest sevi un kaut ko nošņaukt. Viņi zina, kā glabāt noslēpumus, bet viņu mūžīgā klātbūtne visur tikai nogalina.

Zivis

Vaimantājam ir savādāk. Ir Zivis, kuras vēlaties nošaut viņu blāvās fizionomijas dēļ. Ne mazāk saniknojošs ir fakts, ka viņi vienmēr cenšas runāt par saviem panākumiem mīlestībā vai biznesā.

Ar jebkuru zīmi jūs varat atrast kopīgu valodu. Lai to izdarītu, jums jāzina, ko ienīst pašas Zvaigžņu zīmes. Šī ir svarīga informācija, kas ļaus vienmēr atstāt pozitīvu iespaidu par sevi pēc sarunas vai iepazīšanās.

Leave a Comment