Kā kavē katrs zvaigžņu zīmju pārstāvis

Lauva

Lauva nekavējas, bet kavējas. Viņš nesaskata neko noziedzīgu, ja ierodas nepareizā laikā un liek gaidīt. Gluži pretēji, viņu var iepriecināt tikai doma, ka viņi viņu gaida, un viņš, tik svarīgs un visiem vajadzīgs, nesteidzas iepriecināt cilvēkus ar savu klātbūtni.

Jaunava

Jaunava cenšas visu izdarīt laikā. Viņš kavējas tikai ārkārtējos gadījumos un tad, lai pienācīgi sagatavotos kādai svarīgai sapulcei vai notikumam.

Svari

Svari vienmēr kavējas. Neatkarīgi no tā, ko viņi dara, bet biežāk nekā nē, viņi vienmēr kavējas. Savaldības trūkuma dēļ viņi var likt gaidīt nevis minūtes, bet stundas.

Skorpions

Skorpions vēlas kavēties, bet vēlas ierasties laikā. Atkarīgs no situācijas un no tā, kas viņu gaida. Dažreiz viņš var tīši kavēties, lai radītu intrigu.

Strēlnieks

Strēlnieki nevar atļauties kavēties, jo novērtē savu un citu laiku. Ja viņš kavējas, viņam par to jābrīdina iepriekš.

Lasi arī: Ko katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis ņems līdzi uz vientuļu salu

Lasi arī: Šīs sēklas jāstāda janvārī: stādi būs spēcīgi un dos milzīgu ražu

Mežāzis

Mežāzis ir pati precizitāte un punktualitāte. Viņam ir labāk ierasties pirms noteiktā laika, nevis kavēties. Nepunktualitāti viņš uzskata par nepieklājības virsotni!

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs parasti izvēlas pareizo laiku. Viņš kavējas reti, taču arī šādos gadījumos nevēlas paskaidrot, kāpēc tā noticis. Nekad nevar zināt, ko viņš tajā laikā darīja – varbūt viņš glāba pasauli.

Zivis

Zivis var kavēties organizētības trūkuma dēļ. Taču nevajag viņus bargi tiesāt, jo viņi vienmēr atvainojas un jūtas vainīgi. Viņu dzīvē bieži gadās situācijas, kas kavē viņus — vecas kundzes pārvietošana pāri ceļam vai suņa dzīvības glābšana. Viņiem vienmēr ir attaisnojumi punktualitātes trūkumam.

Vai piekrīti rakstam? Mēs gaidām jūsu komentārus.

Leave a Comment