Kā nomest 15 kg: Pievieno 1 tējkaroti šīs garšvielas ēdienam

Kā nomest 15 kg: rezultāti

Pētījums ilga 3 mēnešus. Šajā laika periodā, abām sieviešu grupām tika veiktas intervijas, kurās noskaidroja viņu ēšanas paradumus. Abām grupām tika izveidota ēdienkarte, kura atbilstoši mērķiem, neļāva uzņemt vairāk kā 500 kalorijas dienā.

Vienīgā atšķirība– pirmā grupa katru dienu dzēra 140ml jogurta, kuram bija pievienotas ķimeņu pulveris, bet otra sieviešu grupa dzēra tikai 140ml jogurta.

Noderīgi: Noderīgi iemesli, kādēļ citronus pievienot savai diētai

Pētījumā beigās pirmā sieviešu grupa (tā, kura pievienoja jogurtam ķimeņu pulveri) zaudēja 14 kilogramus liekā svara, atšķirībā no otrās grupas.

Intriģējošs fakts ir, ka pirmās grupas dalībnieces zaudēja 14,64% vairāk tauku nekā otrā grupa, kura zaudēja tikai 4,91% tauku.

Šo rezultātu deva fitosterīns, kas atrodas ķimeņu pulverī un tam ir spēja samazināt holesterīna līmeni cilvēka organismā. Pietam, pētnieki uzskata, ka ķimenes paātrina ēdiena sagremošanu.

Kā 7 dienās notievēt par 10 kilogramiem: līdz sīkumiem pārdomāta diēta

 

Jums interesants varētu būt arī raksts par to, kā 15 dienu laikā atbrīvoties no 15 kg, uzturā lietojot apelsīnus un olas! Spied ŠEIT, lai lasītu rakstu!

www.humannhealth.com

Leave a Comment