Kā palielināt enerģiju saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lauva

Jums ir nepieciešama pārliecība. Lai cik paradoksāli tas neizklausītos, Lauvām ir nepieciešama iekšēja motivācija. Jūs pārāk daudz uztraucaties, vai arī jūs nemaz nebaidāties – atrodiet līdzsvaru, un tad atbrīvojieties no egoisma un visa nevajadzīgā. Nebaidieties darīt lietas citu labā.

Jaunava

Jaunavām ir nopietnas garīgas problēmas. Jaunavas pastāvīgi kaut ko izdomā, savā galvā iezīmē kaut ko negatīvu. Atbrīvojieties no tā – mēs iesakām izmantot afirmācijas, lai palielinātu pārliecību un enerģiju.

Svari

Svarus vislabāk iedvesmo viņu pašu panākumi. Ja jums ir garastāvokļa problēmas, sāciet ar nelielām uzvarām. Visveiksmīgākie un laimīgākie Svari ir tie, kuri prot priecāties pat par mazākajiem sasniegumiem.

Skorpions

Skorpioniem veiksme un pārliecība parasti dod pareizu un savlaicīgu atpūtu. Jūsu ķermenis ne vienmēr var sekot jūsu ambīcijām, tāpēc tam ir jāatpūšas. Pareiza spēku sadale ir jūsu veiksmes noslēpums.

Strēlnieks

Strēlnieki ir svarīgas jaunas emocijas. Garlaicība un izmisums viņus iznīcina vairāk nekā citas Zvaigžņu zīmes, atņemot enerģiju un vitalitāti. Rutīna ir tavs ļaunākais ienaidnieks, dzenot to prom, tu atradīsi laimi un vairos enerģiju.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada septembri: nebaidieties būt veiksmīgi, drosmīgi un mērķtiecīgi

Lasi arī: Mans drēbju skapis ir mans ienaidnieks: 5 lietas, kuras nekad nevajadzētu valkāt

Mežāzis

Iemācieties kaut ko darīt tieši tāpat, bez konkrēta mērķa. Ja par savām pūlēm sagaidīsi kādas dāvanas no notikumiem vai cilvēkiem, tu ātri nolaidīsies. Lielās cerības atņem jums veiksmi, un reālistisks skatījums uz dzīvi, gluži pretēji, dod jums spēku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram enerģijas bads ir vairāk kontrindicēts nekā citiem, jo ​​tam ir postošas ​​sekas. Ieskauj sevi ar saprotošiem cilvēkiem, kuri jūs atbalstīs, nevis tiesās par nepareizām darbībām. Tātad jūs varat saglabāt enerģiju nemainīgā un augstā līmenī.

Zivis

Jūs esat tieši atkarīgs no apkārtējo cilvēku noskaņojuma. Centieties neuztvert nopietni tos, kuriem pastāvīgi mainās garastāvoklis, izstaro negatīvu enerģiju. No visiem sev tuvajiem ņem tikai pozitīvo, lai saglabātu līdzsvaru savā trauslajā un enerģētiski nestabilajā pasaulē.

Lielisks veids, kā palielināt cilvēka enerģiju, ir sakārtot mājokli saskaņā ar Fen Shui: pareizu mēbeļu izvietojumu, izmantojot gleznas, augus un talismanus. Izmantojiet visas pieejamās metodes, lai palielinātu enerģiju, jo tā ir jebkuras aktivitātes panākumu atslēga.

Leave a Comment