Kā pārvērst savu māju par spēka vietu atbilstoši savai zodiaka zīmei

Lauva

Nestandarta tehnikas un risinājumi arhitektūrā un plānošanā palīdzēs lauvām no mājām izveidot spēka vietu. Lauvām patīk atšķirties, tāpēc viņu spēka vieta ir māja, ierodoties viesiem, kurā viņi vienbalsīgi saka: “Oho, cik šeit ir forši.”

Jaunava

Devam viss ir ārkārtīgi vienkārši. Lai mājās būtu pēc iespējas patīkamāk, jāievēro kārtība. Visam jānoliek savās vietās un visam jābūt praktiskam uzdevumam. Nav brīnums, ka minimālisms ir iecienīts stils lielākajai daļai Jaunavu.

Svari

Lai jūsu mājās izveidotu spēka vietu, Svariem ir nepieciešams mājdzīvnieks. Izvēle var attiekties gan uz kaķi, gan uz suni. Galvenais, lai dzīvnieks mīl savu saimnieku. Svariem noder arī tas, ka mājās ir daudz augu. Precīzāk. Tas ir noderīgi visiem, bet divreiz Svariem.

Skorpions

Skorpioni, lai māja būtu spēka vieta. Dzīvot vajag augstāk – vismaz piektajā stāvā. Tāpat svarīgi, lai mājā neatrastos plaša patēriņa preces un vecas nevajadzīgas lietas. Dzīvokļa vai mājas stilam jābūt klasiskam. Bez frills un bez dīvainiem risinājumiem.

Strēlnieks

Strēlnieks ir svarīga mājas funkcionalitāte. Lai māja kļūtu par viņu iecienītāko vietu un palīdzētu atjaunot enerģiju ar maksimālu spēku, ir nepieciešams, lai būtu pieejams tikai pats nepieciešamākais aprīkojums. Tāpat astroloģijas jomas speciālisti iesaka Strēlniekam izvēlēties dzīvokli pēc izmēra. Tiem, kas dzīvo vieni, milzīgās savrupmājas labāk nepirkt, citādi enerģija aizplūdīs.

Lasi arī: Kāpēc cilvēki tevī iemīlas: atbildes katram zvaigžņu zīmes pārstāvim. Izmanto šo informāciju savā labā!

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Mežāzis

Mežāžiem labāk atrasties tuvāk Zemei, izvēloties zemāku stāvu. Viņiem noteikti nevajadzētu dzīvot augstāk par 4-5 stāviem. No loga ir jābūt skatam uz kokiem, parku. Vairāk zaļo ziedu, kas redzami no loga, Mežāzīs modinās spēku, enerģiju, mīlestību un motivāciju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra dzīvoklim vai mājai nevajadzētu būt mazam. Tai jābūt telpai ar labu apgaismojumu, ar plašām telpām. Ja nevarat nopelnīt naudu lielam dzīvoklim, jums jāizvēlas pareizais plānojums ar lielu galveno istabu. Piemēram, studija būtu laba izvēle.

Zivis

Zivīm savās mājās ir jāapņem lietas, kas tās iedvesmo. Tas var būt gleznas, skulptūras. Labvēlīgas atmosfēras radīšanai nenāk par ļaunu arī vairāk izmantot zilos un purpursarkanos toņus. Lai padarītu savu māju par varas vietu, nevajadzētu aicināt uz mājām toksiskus un nepatīkamus cilvēkus.

Veiciet biežāku tīrīšanu saskaņā ar fen šui noteikumiem un neaizmirstiet par periodisku mēbeļu pārkārtošanu. Eksperti atzīmē, ka jūs varat padarīt savu māju par labvēlīgu vietu, izmantojot šos divus vienkāršos ieteikumus.