Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies Krā***ki

Laikposms no 11. līdz 26. jūnijam uzskatāms par labvēlīgu finanšu sfērai un komunikācijas sfērai, jo šajā laikā Merkurs būs savā spēcīgākajā pozīcijā. Ir pienācis laiks uzzināt, tieši šī planēta mums palīdzēs.

Atmiņas un uzmanības uzlabošana

Merkurs ir tieši saistīts ar cilvēka atmiņu. Lielākajai daļai no mums būs milzīgs produktivitātes pieaugums darbībās, kurām nepieciešama laba atmiņa. Merkurs ļaus jums un man efektīvāk sagatavoties eksāmeniem, intervijām un citām aktivitātēm, kurām nepieciešama uzmanība.

Šis būs labākais laiks, lai mēģinātu apgūt ko jaunu. Droši vari pierakstīties uz profesionālās pilnveides kursiem. Lasiet vairāk grāmatu, skatieties mācību video un nebaidieties ņemt vērā citu cilvēku padomus.

Lēmumu pieņemšanas ātruma uzlabošana

Merkurs pozitīvi ietekmēs mūsu domāšanu ar jums. Domāšanas ātrums būs tik liels, ka ierastās lietas varēs atrisināt daudzas reizes ātrāk. Ja pēkšņi jūsu priekšā parādīsies kāds grūts uzdevums, tad ar to būs daudz vieglāk tikt galā. Merkurs padarīs mūsu lēmumus efektīvus un ātrus. Tas ir svarīgi ne tikai tiem, kas nodarbojas ar intelektuālo jomu, bet mums visiem kopumā.

Uzlabot attiecības ar citiem

Merkurs ir arī komunikācijas planēta. Ja vēlies uzlabot attiecības ar mīļajiem, tad no 11. līdz 26. jūnijam to varēsi izdarīt pēc iespējas ātrāk. Pietiek tikai pateikt patiesību un piedāvāt savas metodes problēmsituāciju risināšanai. Pastāv liela varbūtība, ka tiksi uzklausīts un saprasts. Sabiedriski cilvēki tiks piesaistīti viens otram.

Lasi arī: Šādi uzvedās iemīlējušies Zvaigžņu zīmju pārstāvji: uzvedība un darbi nemelo

Lasi arī: Kuras zvaigžņu zīmes pārstāvji piesaista bagātību: vai tu esi starp tiem, kam ar finansēm veicas

Šīs divarpus nedēļas būs ārkārtīgi noderīgas tiem, kuri vēlas nodibināt komunikāciju ar kolēģiem, iegūt jaunas paziņas biznesa un mīlas jomās. Runājot par mīlestību, ir ļoti svarīgi atcerēties, ka arī Venera šobrīd atrodas diezgan labā stāvoklī, tāpēc jums ir jāsper soļi šajā virzienā, it īpaši, ja vēlaties.

Veiksmi jūsu ceļojumos

Merkurs patīk, kad cilvēki ceļo. Ja tajā laikā jūs gatavojāties kaut kur doties, tad ziniet, ka labāka laika izdomāt vienkārši nav. Jaunas vietas kļūs par pozitīvas enerģijas avotu, veiksmi. Nav izslēgtas jaunas paziņas ceļā un jaunā vietā.

Galvenie padomi šim periodam ir šādi: mēģiniet nepavadīt daudz laika vientulībā, nesēdiet mājās un mēģiniet meklēt kaut ko jaunu savā dzīvē. Tuvākajā nākotnē tavi jaunie vaļasprieki var kļūt par ienākumu avotu vai pat vairāk iedvesmas. Mīli to, ko dari, un novērtē savu laiku, jo šīs divas nedēļas paies pietiekami ātri, jo Merkurs bieži vien deformē laika uztveri.

Zvaigžņu eksperti novēl jums veiksmi visos jūsu centienos, labu garastāvokli un veiksmīgu sarežģītu uzdevumu izpildi. Merkurs ir mūsu pusē ar jums, tāpēc varat uzticēties savai intuīcijai. Uzticieties  domu piesaistes likumam. Pozitīvi domājot, jums būs daudz lielāka iespēja gūt panākumus.

COMMENTS

Leave a Comment