Kā pārvērst savu māju par spēka vietu atbilstoši savai zodiaka zīmei

Lauva

Nestandarta tehnikas, risinājumi arhitektūrā un plānošanā palīdzēs Lauvām no mājām izveidot spēka vietu. Lauvām patīk atšķirties, tāpēc viņu spēka vieta ir māja, ierodoties viesiem, kurā viņi vienbalsīgi saka: “Oho, cik šeit ir forši.”

Jaunava

Jaunavām  viss ir ārkārtīgi vienkārši. Lai mājās būtu pēc iespējas patīkamāk, jāievēro kārtība. Viss jānoliek savās vietās un visam jābūt praktiskam uzdevumam. Nav brīnums, ka minimālisms ir iecienīts stils lielākajai daļai Jaunavu.

Svari

Lai jūsu mājās izveidotu spēka vietu, Svariem ir nepieciešams mājdzīvnieks. Izvēle var attiekties gan uz kaķi, gan uz suni. Galvenais, lai dzīvnieks mīl savu saimnieku. Svariem noder arī tas, ka mājās ir daudz augu. Precīzāk. Tas ir noderīgi visiem, bet divreiz Svariem.

Skorpions

Skorpioniem, lai māja būtu spēka vieta, dzīvot vajag augstāk – vismaz piektajā stāvā. Tāpat svarīgi, lai mājā neatrastos plaša patēriņa preces un vecas nevajadzīgas lietas. Dzīvokļa vai mājas stilam jābūt klasiskam. Bez liekas greznības un bez dīvainiem risinājumiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir svarīga mājas funkcionalitāte. Lai māja kļūtu par viņu iecienītāko vietu un palīdzētu atjaunot enerģiju ar maksimālu spēku, ir nepieciešams, lai būtu pieejams tikai pats nepieciešamākais aprīkojums. Tāpat speciālisti iesaka Strēlniekam izvēlēties dzīvokli pēc izmēra. Tiem, kas dzīvo vieni, milzīgās savrupmājas labāk nepirkt, citādi enerģija aizplūdīs.

Mežāzis

Mežāžiem labāk atrasties tuvāk Zemei, izvēloties zemāku stāvu. Viņiem noteikti nevajadzētu dzīvot augstāk par 4.-5. stāvu. No loga ir jābūt skatam uz kokiem, parku. Vairāk zaļo augu, kas redzami no loga, Mežāzī modinās spēku, enerģiju, mīlestību un motivāciju.

Lasi arī: 6 nabadzības cēloņi: ko nedrīkst darīt, ja nepietiek naudas

Ūdensvīrs

Ūdensvīra dzīvoklim vai mājai nevajadzētu būt mazai. Tai jābūt telpai ar labu apgaismojumu, ar plašām telpām. Ja nevarat nopelnīt naudu lielam dzīvoklim, jums jāizvēlas pareizais plānojums ar lielu galveno istabu. Piemēram, studijas tipa istaba būtu laba izvēle.

Zivis

Zivīm savās mājās ir jānovieto lietas, kas tās iedvesmo. Tās var būt gleznas, skulptūras. Labvēlīgas atmosfēras radīšanai nenāk par ļaunu arī vairāk izmantot zilos un purpursarkanos toņus. Lai padarītu savu māju par varas vietu, nevajadzētu aicināt uz mājām toksiskus un nepatīkamus cilvēkus.

Veiciet biežāku tīrīšanu saskaņā ar fen šui noteikumiem un neaizmirstiet par periodisku mēbeļu pārkārtošanu. Eksperti atzīmē, ka jūs varat padarīt savu māju par labvēlīgu vietu, izmantojot šos divus vienkāršos ieteikumus.

Leave a Comment