Kā pārvērst savu māju par spēka vietu atbilstoši savai zodiaka zīmei

Visi daudz laika pavada mājās. Pat ja jūs pārnākat mājās tikai gulēt, tai joprojām vajadzētu būt jūsu spēka vietai, lai miegs būtu pēc iespējas noderīgāks un efektīvāks. Eksperti pastāstīja, kas jādara, lai jūsu uzturēšanās mājās būtu pēc iespējas patīkamāka.

Auns

Aunam ir jāpārliecinās, ka viņiem pēc iespējas biežāk jāskatās uz saviem sasniegumiem. Ir nepieciešams likt redzeslokā dažādus kausus, balvas, sertifikātus. Tāpat noderēs pie sienas piekārt fotogrāfijas no darba, ja tas sagādā prieku. Visiem Auniem, kuri kaut ko rada ar savām rokām, biežāk jāskatās uz sava darba augļiem.

Vērsis

Vērsim ir ļoti svarīgi, lai mājā būtu tie aksesuāri un mēbeles, kas radīs komfortu. Spēka vieta Vērsim ir tā māja vai dzīvoklis, kurā absolūti viss atrodas tur, kur viņi vēlas, lai būtu. Šiem cilvēkiem ir svarīgi iepriecināt aci. Lai to izdarītu, jums viss ir jāizveido pēc sava prāta.

Lasi arī:Kāpēc mūsu vēlmes piepildās, bet ne tā, kā mēs vēlētos

Dvīņi

Dvīņiem ārkārtīgi svarīga ir pareiza krāsu izvēle. Lai māja kļūtu par varas vietu, interjerā vajadzētu būt daudz baltu un pelēku krāsu. Šīs ir labākās krāsas šīs zīmes cilvēkiem. Tieši tās provocē viņos motivācijas un vitalitātes parādīšanos.

Vēzis

Vēžiem mājā jābūt vairāk fotogrāfiju ar ģimeni, dvēseles radinieku, vecākiem. Jebkura lieta, kas atgādina ģimenes vai mīlestības attiecības, ir spēcīgākais veiksmes, laimes, garīgās Vese***as un motivācijas magnēts.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment