Kā piecu minūšu laikā izskatīties jaunākai? Brīnumaina sejas maska!

 

Sejas maska grumbiņu samazināšanai

Sastāvdaļas:

1 olas baltums;

½ tējkarote citronu sulas.

Pagatavošana:

Ņemiet vienu vidēja izmēra olu, atdaliet tās baltumu no dzeltenuma. Lieciet olas baltumu bļodiņā un kuliet to tik ilgi, līdz masa uzputojas. Tad pievienojiet klāt citronu sulu. Vēl pāris minūšu garumā turpiniet kult olu maisījumu, līdz beidzot iegūta viendabīga masa.

Lietošana:

No sākuma nepieciešams kārtīgi attīrīt sejas ādu, neaizmirstot arī par kaklu. Pārliecinieties, lai rokas būtu tīras. Ar pirkstiem ņemiet nelielu daudzumu maisījuma un ar apļveida kustībām masējiet to sejas ādā. Pamanīsiet, ka maska ļoti ātri sāks žūt. Atstājiet masku 5 – 10 minūtes, pēc tam nomazgājiet to ar ūdeni. Pēc procedūras uzklājiet visparastāko sejas krēmu.

Lasi vēl: Kaltētu augu maskas sejai. Katrai vajadzībai sava recepte!

Labāku rezultātu iegūšanai, šādu procedūru atkārtojiet 3 – 4 reizes nedēļā. Ticiet man, rezultāti būs pārsteidzoši!

Pats galvenais skaista izskata noslēpums ir stresa samazināšana. Jo jūs mazāk uztrauksieties, jo labāk izskatīsieties. Centieties vienmēr atrasties mīļoto cilvēku klātbūtnē, un kontaktējieties ar ļaudīm, kuri liek jums smieties un biežāk smaidīt. Nekādā gadījumā neaizmirstiet par smiekliem. Ēdiet daudz vairāk svaigu augļu un dārzeņu, dzeriet daudz tīra ūdens un centieties dienā vismaz 6 – 7 stundas gulēt.

Avots: fithacker.ru

COMMENTS

Leave a Comment