Kā piesaistīt vīrieša mīlestību saskaņā ar viņa zvaigžņu zīmi

Lauva. Cilvēki, kas dzimuši zem šīs Zvaigžņu zīmes, ir kaislīgas un spēcīgas personības. Nemēģiniet viņus dominēt, tas tikai sabojās attiecības. Esiet uzmanīgs pret viņa personību un biežāk izskatieties vājš, lai iekarotu viņa mīlestību. Ja Lauvas jūtas kā aizsargi blakus sievietei, tad viņi jūtas ērti.

Jaunava. Jaunavas visbiežāk ir praktiski un nosvērti cilvēki. Viņiem patīk strādāt un īstenot jaunas idejas. Centieties interesēties par viņa darbu, stiprā dzimuma pārstāvim, kas dzimis zem šīs zīmes, patiks sarunas par saviem plāniem un centieniem. Bet negaidiet kaislīgas atzīšanās, viņi ir pieraduši apliecināt mīlestību ar darbībām.

Svari. Vīrieši, kas dzimuši zem Svaru zīmes, parasti izceļas ar sarežģītu un daudzpusīgu raksturu. Nebrīnieties par biežām garastāvokļa svārstībām un mēģiniet pielāgoties katram emocionālajam stāvoklim. Bet jums nevajadzētu būt pārāk maigai un elastīgai, Svari ļoti ātri zaudē interesi par šādām sievietēm.

Skorpions. Būtībā tās ir valdonīgas un neatlaidīgas dabas. Centies izskatīties nepieejama, un izvēlētais noteikti pievērsīs tev uzmanību. Atcerieties, ka Skorpioni ir ļoti greizsirdīgi, taču viņi necieš neuzticēšanos sev.

Strēlnieks. Šīs Zvaigžņu zīmes cilvēki parasti visā tiecas pēc pilnības. Viņi pastāvīgi strādā pie sevis un sagaida to no citiem. Parādiet sevi kā aktīvu un attīstošu personību, un viņš nespēs jums pretoties. Atcerieties, ka Skorpiona vīrieši nevar izturēt skandālus un moralizēšanu.

Lasi arī: 10 vingrinājumi gribasspēka trenēšanai

Lasi arī: 10 sapņi, kurus nedrīkst ignorēt: tie brīdina par liktenīgām pārmaiņām

Mežāzis. Bieži vien Mežāži dod priekšroku karjerai, nevis mīlestībai, jo baidās no ciešanām. Jums vajadzētu rūpīgi izturēties pret viņiem, parādīt viņam savas jūtas un tikai tad kungs varēs jums uzticēties. Neesiet pārāk prasīgs. Esiet pielaidīgāks pret  Mežāža izskatu.

Ūdensvīrs. Parasti tas ir sarežģīts raksturs, kas vienmēr spēj kontrolēt sevi un nepārsniegt robežas un vienlaikus šokēt sabiedrību. Mēģiniet izprast šīs zīmes vīriešus; viņi novērtē brīvību un pašrealizāciju. Neizdariet uz viņiem spiedienu un mēģiniet dot viņiem iespēju pašiem pieņemt lēmumus. Ja Ūdensvīrs redzēs, ka jūs nemēģināt viņam dot padomu un nemokāt viņu ar moralizēšanu, tad viņš noteikti redzēs jūs kā dzīves partneri.

Zivis. Zivis bieži vien spēj saprast visus, izņemot sevi. Tie ir nesaprotami indivīdi, taču atcerieties, ka viņu sirdis ir atvērtas mīlestībai. Viņi nav pieraduši cīnīties par sievieti, viņi vēlas būt izvēlēti. Atklāj savas jūtas, un tad vari iekarot izvēlētā sirdi.

Katra vīrieša sirds ir spējīga pakļauties mīlošai sievietei, atcerieties vienkāršos astrologu padomus un jums veiksies.

Leave a Comment