Kā saņemt atbildi uz savu jautājumu sapnī

Kā saņemt atbildi

Ievērojot ciešākas attiecības ar savu iekšējo seju, jūs varat sākt sarežģītāku praksi – iegūt atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Mēģiniet atcerēties visu, kas visvairāk uztrauc par visu, jūs sapņojat par dzīves maiņu, bet nezināt, kā to izdarīt. Varbūt jūs bieži esat apsēsts ar apsēstību par darbu un finansiālo stāvokli. Jūs vēlaties to novērst, bet jūs nevarat izvēlēties pareizo risinājumu. Formulējiet konkrētu jautājumu savam zemapziņas prātam. Sagatavojot gultu, ievērojiet trīs svarīgus noteikumus.

Lasi arī: Piesakies dalībai pilsētas svētku gājienā ” Valmiera lepojas!”

  1. Pilnīgi atpūtieties, atbrīvojiet savas domas no problēmām un nomācošām nepatikšanām. Veiciet dažas dziļas elpas, iedomājoties, ka ar katru izelpu jūs paceļat visu spriedzi, kas ir uzkrāta jūsu ķermenī un prātā.
  2. Pārdomājiet savas domas, jo sapņi pāriet uz spēcīgāko domu. Uzdod savu galveno jautājumu. Koncentrējieties uz emocijām un fiziskajām sajūtām, ko rada jūsu problēma. Tas var būt bailes, skaudība, dusmas, tas nav svarīgi: galvenais ir sajust problēmu ar savu ķermeni.
  3. Uzdodiet komandas apziņai, programmējot to: “Kad es aizmigšu, es redzēšu savas problēmas cēloni savā sapnī un saņemšu risinājumu.”

Ir vēl viens, vairāk ezoterisks, bet ne mazāk noderīgs veids, kā saprast saņemtās atbildes. Šim nolūkam ir jāizvēlas vispiemērotākā Mēness diena – diena, kad tiek palielināta pravietisku sapņu varbūtība. Parasti tas notiek 27. un 28. mēness dienu. Astrologi atzīmē to, ka pravietiskie sapņi visbiežāk apmeklē cilvēkus, kad Mēnesi regulē tā Zodiaka zīme. Pirms jūs aizmiedziet, ignorējiet iekšējās problēmas un labāk pieņemiet siltu vannu, liekot apkārt aromātiskās sveces.

Lasi arī: Garšaugu pareizs pielietojums ēdienos

Vingrinoties, domā par savu problēmu, kuru jūs vēlaties atrisināt, izmantojot savu dziļo “es”. Vēlams, lai šis jautājums būtu spilgts un iztēlē. Piemēram, lūdzot “vai es atradīšu patiesu mīlestību?”, Garīgi iedomāties attēlu par perfektām attiecībām, pats ar savu mīļoto, jūsu laimīgais smaids un miers. Ir nepieciešams, lai šis attēls izraisa vislielākās pozitīvās emocijas un sapņos rastos prieka sajūta. Uzrakstiet savu jautājumu uz lapas un ievietojiet to zem spilvena, uz kura tu guli. Atbildi uz jūsu jautājumu var izjust ar noskaņojumu, ar kuru jūs mostaties. Ja pēc pamošanās jūs jūtaties ērti uz sirds – prāts nešaubās, jums būs veiksmīga, bet, ja jūs pārvar ilgas – tad jūs acīmredzot maldījāties, dodieties kāda cita ceļu, dzīvojiet ar citu cilvēku sapņiem.

Sapņi ir ceļveži, kas personai ļauj izveidot savienojumu ar informācijas lauku. Tā ir informācija, kas tiek glabāta zemapziņā, dodot padomus, palīdzot raudzīties nākotnē un saņemt atbildes uz patiesi svarīgiem jautājumiem. Tomēr neprasi jautājumu ziņkārības pēc.

Avots

Leave a Comment