Kā saņemt atbildi uz savu jautājumu sapnī

Dzīvei raksturīgas grūtības bieži vien mūs padara trakus. Tomēr jūs vienmēr varat atrast pareizo risinājumu, visur ieslēdzot savu zemapziņas prātu.

Lielākā daļa uzskata, ka tad, kad mēs aizmiegam, prāts guļ kopā ar visu mūsu ķermeni. Tomēr tas nav pilnīgi taisnība. Būtībā smadzenes darbojas tajā pašā aktīvajā režīmā, kā no rīta. Viņš apstrādā saņemto informāciju pa dienu, filtrē to, koncentrējoties uz nozīmīgāko. Kamēr mēs guļam, mūsu smadzenes pabeidz loģisko notikumu ķēdi, kas ir atstājuši lielāku iespaidu uz mums nekā citi. Cilvēki zina daudzus piemērus, kad pārsteidzošie atklājumi cilvēkus apmeklēja sapnī. Šodien mēs jums pastāstīsim, kā saņemt atbildes uz saviem jautājumiem, sazinieties ar jūsu zemapziņu.

Lasi arī: Rožu audzēšana: kā ietaupīt uz rožu stādiem ar grieztu ziedu palīdzību

Kā prognozēt nākotni un atrast problēmas risinājumu

Mēs iesakām jums palīdzību miega režīmā. Sāksim ar vieglāko. Mēģināsim iegūt vienšķautņainas atbildes (jā vai nē) uz pamatjautājumiem. Lai sāktu, ir vēlams, jautāt, vai veiksme būs ar jums rīt, vai jūs sagaida problēmas. Gatavojoties iet gulēt, domās lūdziet savu zemapziņas prātu. Piemēram, jūs interesē, vai intervija būs veiksmīga. Šajā gadījumā, jājautā: “Lūdzu sniegt man atbildi: vai mani pieņems rīt jaunā darbā?”. Atkārtojiet savu jautājumu vairākas reizes kā pareizrakstību. Jāatzīmē, ka lūguma veidam ir liela nozīme. Ja jūs neatzīsiet jūsu zemapziņas daļu kā sevi, tad izveidot saziņu būs grūti.

Lasi arī: No kādas parazītfrāzes vajadzētu atteikties!

Kā likums, nakts laikā mēs redzam ne vienu, bet vairākus sapņus. Jūsu zemapziņas prāts atbildēs jums pirmajā miega fāzē. Visbiežāk tas ir pirmais sapnis, kas tiek aizmirsts ātrāk nekā citi, bet šajā gadījumā viss būs atšķirīgs. Ja jūs uztraucaties par kaut ko, un jūs vēršaties pie savas zemapziņas, tad nepieciešamais lēmums, ja tāds ir, paliks jūsu atmiņā vai atgriezīsies līdz ar pamošanos. Tas atgādinās asu zibspuldzi, it kā tas kaut kas “uzlūko jūs”. Ir svarīgi atcerēties visas detaļas, kas jums parādīsies kā mazs “redzējums”. Lai to izdarītu, sagatavojiet lapu un pildspalvu, lai ierakstītu visus attēlus, kas jums nāks atmiņā no rīta. Pretējā gadījumā atbildes vienkārši “izšķīst” no rīta steigas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment