Kā saprast, ka jums ir zema vibrācija: 5 vienkārši veidi

2. Jūs pastāvīgi kritizējat un apsūdzat citus

Faktiski tas neatšķiras no iepriekšējā punkta. Kad nožēla un vaina iesaldē mūsu gribu un mūsu potenciālu, ir vieglāk vainot citus, nekā sevi. Ja jūs kādreiz gribat kritizēt un vainot citus par visu, tad tas ir ļoti skaidrs signāls, ka jūsu vibrācijas ir zemas.

Kritika var būt noderīga, bet, ja jūs to visu laiku darāt, tā ir tikai apsēstība. Kas ir taisnība un tas, kas ir nepareizi, dažreiz var būt neskaidrs, un, acīmredzot, jūs tiešām „savienojaties” ar katru situāciju, ieguldot savu personīgo enerģiju tajā. Uzņemieties atbildību par savu likteni. Šī ir visvairāk iedvesmojoša lieta, ko jūs varat darīt!

LASI ARĪ: Vajadzīgais cilvēks nonāks jūsu dzīvē pareizajā brīdī: 4 svarīgi noteikumi

3. Smiekli jūs traucē

Vai esat kādreiz uzskatījuši, ka neesat starp laimīgiem cilvēkiem? Varbūt jūs pat domājāt: „Kā jūs varat smieties, kad šajā pasaulē ir tik daudz problēmu,” vai ne? Nu, ja šādas domas jums apgrūtina, tad jums, iespējams, ir pārāk zema vibrācija!

Smiekli ir ne tikai prieka izpausme, bet arī ļoti spēcīgs līdzeklis, lai paaugstinātu garu un turpinātu visu, ko jūs darāt. Tāpēc ļaujiet sev smieties un priecāties ar apkārtējiem cilvēkiem!

4. Bailes sagrauj jūsu dzīvi.

Lai gan dažreiz bailes var būt noderīgas, jo īpaši, kad sākam izpētīt pasauli, nākotnē tas var būt ļoti nogurdinošas, jo tas neļauj mums sasniegt pilnu potenciālu. Ko tu tiešām baidies? Vai jūs baidāties no Nā*es? Nu, mums ir ziņas. Visi vienā vai otrā veidā mirs. Bet kāpēc tērēt savu laiku, baidoties no neizbēgama fakta? Nā*e nav beigas, tas ir tikai jauns sākums!

Lai gan mums ir jāsaglabā savas kājas uz zemes, mums ir arī jāver acis pretī zvaigznēm.

LASI ARĪ: Trīs paši lieliskākie vīri saskaņā ar Zodiaku

5. Jūs esat apsēsts ar materiālām precēm un seksu.

Vai jūs pamostaties ar ideju iegūt vairāk īpašumu un veidus, kā iegūt vairāk naudas? Bet kā tieši jūs šo naudu izmantojat? Vai jūs tos izmantojat, lai iegūtu vairāk naudas, vai nopirktu vairāk lietu, vai jūs to izmantojat savai garīgajai evolūcijai? Vai varbūt jūs esat apsēsti ar seksīgiem vīriešiem un sievietēm Instagramā?

Diemžēl lielākā daļa cilvēku izmanto seksu un naudu. Nekad neaizmirstiet, ka nauda un sekss ir tikai dzīves enerģijas izpausme jūsu dzīvē. Ja jūs to nepareizi izmantojat, jūs faktiski nepareizi izmantojat maģisko enerģiju, samazinot vibrācijas līmeņus.

Gan sekss, gan nauda ir atkarīgi. Tās ir brīnišķīgas svētības, bet mums ir jāmācās tās izmantot, lai atbalstītu mūsu dzīvi un garu!

avots: esotericblog

Leave a Comment