Trīs paši lieliskākie vīri saskaņā ar Zodiaku

Ja jūs esat apprecējusies ar kādu no šiem trim Zodiaka zīmes pārstāvjiem, jūs patiešām esat laimīga. Ir ļoti lielas izredzes, ka Lauvas, Zivis un Vērši padarīs viņu sievu laimīgu.

Lauva

Neskatoties uz narcistisko vīriešu reputāciju, Lauvas ir ļoti uzticīgi partneri. Tie ir līderi pēc būtības, un, ja esat apmierināti attiecībās, kur galvenais partneris ir Lauva,tad tā ir lieliska izvēle.

Šīs zīmes pārstāvji prasa lielu uzmanību no partnera, bet arī pievērš lielu uzmanību. Ja jūs izturēsieties pret viņu ar pienācīgu cieņu un apbrīnu, jūs varat sagaidīt to pašu attieksmi.

Ja Lauva vēlas, viņš var kļūt par labāko vīru pasaulē. Būdams bērns sirdī, viņš kļūst par labu tēvu, sazinās ar vienādiem nosacījumiem ar bērniem un vienmēr ir gatavs tos atbalstīt.

LASI ARĪ: Ideālie Zodiaka zīmju pāri, kas būs kopā uz mūžu

Zivis

Šīs zīmes pārstāvis spēj sevi veltīt savai mīļotajai sievietei, nebaidoties, ka tas var apdraudēt viņa vīrišķību vai ka tas padarīs viņu vāju. Viņš tiecas uz visiem ideāliem, un viņam ir neticama ticība mīlestībai, ir gatava izpildīt visus viņa partnera sapņus.

Viņam patīk pavadīt laiku kopā ar ģimeni, un viņš ir viens no tiem, kas vismazāk tiecas pievilt. Tomēr viņš to pašu pieprasa no sievietes. Viņam nepatīk strīdi un ķildas, vīrietim – Zivīm ir vajadzīgs praktisks un pazemīgs partneris, kurš pastāvīgi uzturēs viņu līdzsvarā.

Tomēr esiet uzmanīgi, lai neapbēdinātu viņu, un tādā gadījumā tas sāk noslēgties. Dažreiz šķiet, ka viņš dara visu iespējamo, lai to pamestu.

LASI ARĪ: Viena lieta, ko katrs Zodiaka zīmes pārstāvis uzskata par daudz pievilcīgāku savā partnerī nekā seksualitāti

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji parasti apprecas tikai pēc tam, kad viņiem ir visi priekšnosacījumi laulībai – pienācīgs darbs, savs dzīvoklis, kad tiek sasniegts zināms vecums, un, pats galvenais, ir radusies vēlme uzsākt ģimeni. Vērsis mēģinās radīt vislabākos apstākļus tā “ligzdai”.

Vērsis ir rūpīgs vīrs un tēvs, bet tikai tad, ja tas nav pretrunā ar viņa tradicionālajiem uzskatiem un vajadzībām, viņa ģimene nāk vispirms. Viņš nav pārāk aizņemts ar sadzīves darbiem, bet viņš to kompensē, finansiāli nodrošinot saviem mīļajiem. Mīl garšīgi un sātīgi paēst, viņš meklē sievieti ar izcilām kulinārijas spējām: nav brīnums, ka, kad viņš ir precējies, viņš bieži iegūst papildu svaru.

Vērsis var patiešām saistīt ar vienu partneri dzīvi un gadiem ilgi palikt laimīgā laulībā.

avots: esotericblog

Leave a Comment