Negatīvā informācija ietekmē tos, kas atrodas jums apkārt, pat ja jūs neko nesakiet

Ār*ts, vecāka gadagājuma sieviete, lasīja lekciju medicīnas skolā. Viņa visu savu dzīvi strādājusi bērnu Slim**cā. Un, vienreiz viņa pastāstīja kaut ko ļoti interesantu.

Kad viņa bija jauna un strādāja bērnu Slim**cā, viņas bērni saslima ar visām iespējamām infekcijas slimībām, lai gan viņa pati bija ārsts un rūpējās par tiem.

Viņi bija ļoti aktīvi, laimīgi un labi baroti bērni, un ārsts veica visus drošības pasākumus, ko viņa varēja domāt un ievērot sanitāros un higiēnas noteikumus, bet bērni turpināja inficēties ar vīrusiem un baktērijām.

LASI ARĪ: Mums visiem ir nepieciešams Vērsis! 14 lietas, kas padara Vērsi par labāko Zodiaka zīmi

Tiklīdz viņa atnāca mājās, viņa gāja dušā un valkāja gandrīz sterilu mājas apģērbu. Viņa pastāvīgi nomazgāja rokas un izmantoja roku dezinficētāju, bet bērni ieguva tieši tādas pašas Sli**bas kā pacienti, kurus ārstēja Slim**cā. Un viņi arī nekavējoties saslima, ja darbā bija īpaši grūts un nepatīkams incidents.

Ne vitamīni, ne imunitāte nepalīdzēja, tāpēc ārsts nonāca izmisumā. Viņa pat domāja, ka bērni nonāks Maskavā – tajā laikā tā bija viena no retajām vietām, kur bija aprīkotas speciālas laboratorijas, lai pārbaudītu imūnsistēmu.

Kādu dienu ārste strādāja ļoti grūti, un viņa bija izsmelta, bet viņai bija tik bail iet mājās, jo viņa domāja, ka viņas bērni atkal saslims. Tāpēc viņa nolēma doties uz kino un noskatīties Indiana Džonsa piedzīvojumu filmu. Pēc filmas, tajā pašā laikā sajūtot vainu un sajūsmu, viņa ieradās mājās.

Bērni nebija slimi. Viņi turpināja lēkāt un smieties, tāpat kā visi veseli bērni. Nākamreiz, kad ārstam bija slikts gadījums, viņa devās apmeklēt savu draugu, kur viņa dzēra tēju ar cepumiem, runāja un smējās. Arī bērni bija veseli.

LASI ARĪ: Kā katrai Zodiaka zīmei pabeigt ziemu: astrologu padoms 2019. gada februārim

Ār*te izrādījās ļoti saprātīga un saprata, ka pēc darba viņai bija jādodas, kaut kur, uz kādu patīkamu vietu, nevis nekavējoties doties mājās, lai cik nogurusi būtu.

Viņa sāka staigāt skaistos parkos, kur bija skaisti ziedi un strūklakas. Tad viņa staigāja apkārt laukumam, sēdēja uz soliem un tikai pēc tam atgriezās mājās.

Un viņa nonāca pie secinājuma, ka tas nav tikai mikrobi, vīrusi un baktērijas!

Sli**bas patiešām tika iepildītas domās, ar kurām viņa nāca mājās katru vakaru pēc darba. Negatīvās domas ietekmēja viņas bērnus tik daudz.

Un šis vienkāršais un primitīvais secinājums bija pareizs – kopš tā laika mājās vairāk nebija Sli**bas. Tātad, jums nevajadzētu steigties mājās pie cilvēkiem, kas jums patīk, kad esat sarunājies ar kādu vai esat bijis vietā, kur ir bijuši daudzi negatīvi notikumi.

Jūs nelabprāt tiem atnesat kaut ko sliktu; skumjas un stresu. Pat ja jūs nerunājat par to, kā jums gāja, jūsu domas un jūtas to dara jūsu vietā.

avots: esotericblog

Leave a Comment