Kā saprast, ka vīrietis vēl sirdī ir mazs zēns un neder attiecībām?

b41420704a0bded6e75069a484fb50a3

Ilga un mokoša vilšanās

Daudzu puišu nodomi nemaz nav tik slikti, viņi patiesi vēlas atbilst sieviešu gaidām par attiecībām. Starp citu, sievietēm tomēr vērts atbrīvoties no neprātīgām gaidām, tomēr tā jau ir cita tēma. Tātad kādā “atbilstības radīšanas” procesa punktā zēni, pieskaņojoties apstākļiem, mainās, un tas nav pārsteidzoši, jo grūti būt Zevam, ja esi vienkāršs Andrītis. Galu galā abi partneri saprot, ka sākotnēji jābūt godīgiem vienam pret otru un jāsaka “nē” tā vietā, lai noņurdētu gari stieptu “jāāā”.

Īsi sakot, garumā stiepta vilšanās ir bērnišķīga, pieauguši cilvēki savās vēlmēs ir patiesi un konkrēti. Mēs visi daudz ko solām. Bet tieši tad, kad to dara “puisīši”, vilšanās sajūta ir vissmagākā. Piemēru? Apsolīja aizvest uz jaunu restorānu, bet aizgāja ar draugiem uz tuvāko bāru skatīties futbolu. Vai arī apsolīja atrast normālu darbu ar pastāvīgiem ienākumiem, bet pēc tam pat uz intervijām neiet.

Tiec skaidrībā ar sevi, puisīt!

Laimīgas attiecības nevar veidoties ar puisīti. Un ar meitenīti arī, starp citu. Tomēr katrs varēs nosaukt kādu saskanīgu pāri, kurā abi izauguši kopā.

Bet tajā gadījumā, kad vientuļa sieviete meklēs monogāmas attiecības, viņa, visticamāk, meklēs vīrieti, kas ticis ar sevi skaidrībā.

Tāds vīrietis nesolīs iet uz teātri, ja darba diena bijusi īpaši smaga. Viņš drīzāk pārcels tikšanos ar tevi uz tādu dienu, kad būs pārliecināts: būs gan laiks, gan spēks un iespējas kopā izklaidēties.

Pieauguši vīrieši ir privātīpašnieki, kuri spēj atzīties, ka kaut kam nepietiek laika – iespējams, tavas jūtas būs aizskartas, bet tu vismaz netiksi vazāta aiz deguna.

Uzticības aspekts

Ja vīrietis ir pietiekami nobriedis, viņš apzinās, ko spēs sniegt attiecībās. Tu viņam vari ticēt, jo vārdu viņš turēs. Pat gadījumā, ja viņš kaut ko apsolījis izdarīt, bet nav izdevies, viņš to pateiks un nemēģinās izlocīties.
Puisīšos nekā slikta nav: viņi ir jautri un pievilcīgi vīrieškārtas eksemplāri. Bet viņiem vēl vajag pieaugt. Un, ja esi tam jau gājusi cauri, tu noteikti zini, ka nav patīkami būt kopā, ja neesat vienā līmenī.

Mēģini vienkārši pateikt – vispirms jau pati sev, un arī viņam, ja vēlies nopietnas attiecības.

Puisīši sevi ātri nodod: mūžīgi solījumi, aizbildinājumu kalni, kavētas tikšanās un neizpratne, kāpēc tu par to visu apvainojies un vēl kaut ko pieprasi – tipiski bērnišķīga uzvedība. Un tas nozīmē, ka tev vajadzētu viņu atlaist, lai pameklē sevi, pieaug un pajautrojas kaut kur citur.

Leave a Comment