Kā Saule ietekmē tevi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un kādu veiksmi tā nes tev

Lauva

Ugunsbumba ļoti pozitīvi ietekmē Lauvu. Tieši Saule Lauvām sniedz nesatricināmu pārliecību, kas reizēm traucē, jo cilvēki neatbalsta pārmērīgu augstprātību. Saule arī padara Lauvu par nepārspējamiem vadītājiem, vadītājiem.

Jaunava

Saules ietekme uz Jaunavu ir diezgan pretrunīga. Tas provocē dziļu un dažkārt bezmērķīgu pārdzīvojumu parādīšanos, atrodoties Zemes vai Ūdens zīmēs. Saule arī apveltī Jaunavas ar dāsnumu, laipnību un dziļu cieņu pret visiem apkārtējiem.

Svari

Svari ir brīvi no saules enerģijas. Tāpēc viņi apvieno mierīgumu un harizmu. Viņiem nav jābūt pārāk emocionāliem un krāšņiem, lai piesaistītu kāda uzmanību. Svari ir burvīgi uz citu enerģiju rēķina, jo viņi ir Veneras favorīti.

Skorpions

Skorpioni bieži dusmojas par sīkumiem, taču nekad nevienam neizrāda savas patiesās jūtas. Viņiem ir diezgan viegli tos noslēpt, jo saules ietekme uz tiem ir diezgan vāja. Tā paša iemesla dēļ ir ļoti grūti “lasīt” Skorpionus, analizēt viņu stāvokli.

Strēlnieks

Strēlnieki ir tie cilvēki, kuri par citiem zina gandrīz visu. Tā ir Saule, kas viņiem “pasaka” to, kas viņiem jāzina. Daudzi brīnās, kā Strēlniekiem izdodas iepriecināt visus apkārtējos un atstāt tik spēcīgu iespaidu. Atbilde ir vienkārša – Saule viņiem atklāj slepenas zināšanas par cilvēkiem.

Lasi arī: Izmaiņas zvaigžņu zīmēs: jauni datumi: pārbaudi vai tas atbilst tev

Lasi arī: Kā uzzināt topošā vīra vārdu pēc sava dzimšanas datuma

Mežāzis

Mežāži šķiet bez emocijām un ārkārtīgi mierīgi. Patiesībā zem šīs maskas slēpjas ļoti jutīgas dabas. Mežāži prot mīlēt un dāvāt laimi, viņus var ļoti apbēdināt nepatikšanas. Viņiem vienkārši pietiek spēka to noslīcināt ar darba un darbu palīdzību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir cilvēki, kuri ir noslēgušies sevī. Saules enerģija tos apiet. Tas ir iemesls, kāpēc viņi šķiet auksti un savrupi. Saules enerģijas daļa, kas viņus sasniedz, provocē viņos mīlestības pret spēku izskatu. Ūdensvīriem ļoti patīk, kad viņi paklausa.

Zivis

Zivis un Saule nav savienojamas. Tāpēc šīs Zīmes cilvēki bieži piedzīvo nepareizās emocijas, ko citi sagaida. Un pašas Zivis arī bieži nesaprot, kāpēc viņas ir pilnīgi mierīgas, kad jāuztraucas, un uztraucas, kad nevajag.

Nekautrējieties, ja pēkšņi atklājat, ka Saule nav tavs labākais draugs, jo katram no mums ir vismaz divas patronplanētas. Izmantojiet apliecinājumus, lai gūtu panākumus grūtos laikos, lai jūsu domas nebūtu atkarīgas no zvaigznēm un planētām.

COMMENTS

Leave a Comment