Kā Plutons ietekmē zvaigžņu zīmju pārstāvjus: kādu tas pavisam nežēlo

Plutons ir mazākā un attālākā no planētām, taču tas neliedz tam būtiski ietekmēt mūsu dzīvi. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kuras Zvaigžņu Plutona zīmes palīdz, un kurš liek riteņos spieķus.

Šīs planētas enerģija ir diezgan spēcīga, un tās mērķis ir mainīt cilvēces likteni, taču atsevišķos gadījumos tā ir gandrīz nemanāma un tikko manāma. Arī šī planēta ir nesaraujami saistīta ar katra cilvēka zemapziņu. Eksperti precizē: ja citām planētām retrogrāda laikā var būt kādas priekšrocības, tad Plutons koncentrējas tikai uz negatīvo un veic nepatīkamas izmaiņas mūsu dzīvē.

Auns

Aunam Plutons ir tas pats palīgs, kas palīdz izkļūt no vissarežģītākajām nepatikšanām, kurās viņus ievelk citas planētas. Plutons dod Aunam pacietību un pozitīvismu, kā arī palīdz noticēt apkārtējo cilvēku laipnībai, nezaudējot cerību uz pozitīvu iznākumu.

Vērsis

Plutons negatīvi ietekmē Vērsi gan normālā stāvoklī, gan retrogrādā kustībā. Viņš pamostas Vērša iedomībā, ko apkārtējie pamana reti. Apgrieztā kustībā Plutons liek Vērsim izvirzīt nepareizus mērķus un nepareizi noteikt prioritātes.

Lasi arī: Personīgā prognoze pēc vārda un dzimšanas datuma: uzzini savu likteni

Lasi arī: Kā uzzināt topošā vīra vārdu pēc sava dzimšanas datuma

Dvīņi

Plutons piespiež Dvīņus spēlēt vairākas lomas, parādoties dažādu cilvēku priekšā dažādās lomās. Kad planēta virzās pareizajā virzienā, citiem tas patīk. Planētas retrogrādā stāvoklī cilvēki to uztver kā liekulību un viltu. Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem to paturēt prātā un uzvesties atbilstoši Plutona kustībai.

Vēzis

Kad Plutons atrodas Uguns zīmēs, Vēži kļūst vardarbīgi pret citiem. Viņi pamodina tieksmi pēc vieglas naudas, kas liek aizvainot cilvēkus, ignorēt viņu uzskatus un jūtas. Citās zīmēs planēta ir radoša un, gluži pretēji, padara Vēžus laipnākus un dāsnākus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment