Kā sevi palutināt ar brīnišķīgu vannu? 6 padomi

Sajūties kā paradīze nepametot vannasistabu.

Nekas nespēj līdzināties aromātiskai vannai, kas maigi glāsta ķermeni un atbrīvo prātu. Tad kāpēc mēs sevi ar to palutinām tik reti?

Ja tev nepieciešama iedvesma, tad šie 5 padomi, palīdzēs tev  gūt vislielāko baudu no vannošanās.

Klusums

Kas nepieciešams, lai pilnībā atslēgtos? Klusums. Atstāj savu telefonu citā istabā. Atslēdz jebkādus ārpasaules trokšņus. Un dziļi ieelpo.

Samaziniet gaismu

Izslēdz gaismu, lai radītu nomierinošu atmosfēru, tad aizdedzini kādu svecīti vai pat vairākas. Siltā, liesmojošā gaisma un aromātiskā smarža liks jums justies kā SPA.

Noregulējiet temperatūru

Salejiet vannā karsto ūdeni, bet tā lai tas nebūtu arī pārāk karsts. Izvēlieties temperetūru, kas patīkama taustei, taču paturiet prātā, ka temperatūra nedrīkst pārsniegt 35 līdz 37 °C. Vēl karstāks ūdens tikai uzbudinās jūsu nervu sistēmu un jums būs grūtāk atslābināties.

Pievienojiet sāli

Pieberiet nedaudz Epsomas sāli, kad sākat piepildīt vannu ar ūdeni. Šie mazie brīnumi izšķīdīs ūdenī, samazinās muskuļu sāpes, samazinās krampju veidošanos iespējamību, atbrīvos jūs no stresa , uzlabos As**srites darbību, un attīrīs jūsu ādu. Jūs uzreiz sajūtisiet atšķirību.

Pievienojiet vannas putas

Pielejiet vannas putas tieši tajā vietā kur ūdens ietek vannā. Tās ne tikai palutinās tavu ādu, bet arī palīzēs vēl vairāk relaksēties.

 

Avots: womenshealthmag.com  

 

Leave a Comment