Kā stilīgi un izdevīgi iepirkties vasaras izpārdošanās

la27_2

Veido sarakstu

Svarīgākais, ko der atcerēties ikvienai modes sekotājai – iepirkšanās, pirmkārt, ir domāta, lai papildinātu garderobi ar apģērbiem un aksesuāriem, kas tev ir nepieciešami. Lai izveidotu iepirkšanās sarakstu, tev ir jāzina, kas jau ir tavā garderobē un kā tur nav. Veidojot vasaras izpārdošanas šopinga sarakstu, padomā ne tikai par to, kas tev ir nepieciešams, bet arī par to, kā jau ir pietiekami daudz. Labā iepirkšanās sarakstā noteikti jābūt vismaz divām sadaļām – pirmajā jābūt lietām, kas tev ir nepieciešamas vēl tagad vasarā, bet otrajā – lietas, kas noteikti būs nepieciešamas rudenī.

Mūžīgā klasika

Melna kleitiņa, bēšīgs trencis, balta blūze, zili džinsi, elegantas laiviņas, clutch somiņa, pērles un sarkana lūpu krāsa ir tā dēvētā klasika, kas, atšķirībā no sezonālajām tendencēm, nekad neiziet no modes. Tāpēc obligāti iekļauj tās savā vasaras iepirkumu sarakstā, jo, lai arī tās kādu brīdi var atpalikt no citām stilīgām lietām, tās noteikti atgriezīsies kā must-have tendences, ja ne rudenī, tad nākamajā pavasarī. Lai jaunos apģērbus un aksesuārus varētu pavisam viegli kombinēt ar jau esošajiem garderobes elementiem, izvēlies klasiska tipa siluetus un toņus.

Meklē vairākos veikalos

Neapstājies tikai vienā veikalā, pat, ja esi atradusi tieši to, kas tev ir nepieciešams, jo, iespējams, nākamajā veikalā līdzvērtīgai precei būs vēl izdevīgāks piedāvājums. Ja iepērcies viena, pieņemt lēmumu par labu vienas vai otras kleitas iegādei vari ar moderno tehnoloģiju palīdzību – nobildē tās ar telefonu pielaikošanas brīdī, lai neaizmirstos, tad pie kafijas tases mierīgi apskaties un atgriezies pie savas favorīt-preces.

Savstarpēji saskaņoti

Izpārdošanas laikā parasti izvēle krīt par labu vairākām lietām, jo tās savaldzina ar savu pieejamību, taču papildu cenai ir jāpievērš uzmanība arī tam, lai “jaunie medījumi” ir savstarpēji saskaņojami. Lai arī cik superīgi būtu kuplie svārki un cik foršas krāsas sportiskā stila kedas, apdomā, ar ko no jau esošās garderobes tās varēsi kombinēt. Apsverot šo, tas palīdzēs tev veidot patiešām efektīvu un stilīgu tēlu.

la.lv

Leave a Comment