Kā atteikties no toksiskām attiecībām

1. Esi atklāta pret sevi!

Bieži vien mēs turpinām šīs attiecības tikai tādēļ, ka tas ir kaut kas, kas visu laiku tev ir bijis blakus – tu vairs nezini, kā bez tā varētu izdzīvot. Tomēr tev ir jāsaprot, kā tu patiesībā jūties – ja attiecības tevi vairs nedara laimīgu, ir sev jāieskaidro, ka tās nav dzīves beigas. Atklāj sev patiesību par to, kāda ir esošā situācija – tā kļūs vieglāk izšķirties par pareizo lēmumu.

2. Patiesība vai pieredze?

Centies skatīties uz savu partneri no malas – nedomā par visu, kas ir bijis – tev ir jānošķir tas, kā tu redzi savu partneri un kā tas izskatās patiesībā. Tev ir jābūt objektīvai! Pasper soli atpakaļ un izanalizē esošo situāciju – izliecies, ka šāda situācija ir kādai tuvai draudzenei, un ieklausies pati tajā, ko ieteiktu darīt viņai!

3. Drauga plecs

Lielākajā daļā gadījumu, kad cilvēki uzsāk attiecības, viņi nemanot sāk distancēties no saviem draugiem. Kad priekšā ir sāpīga šķiršanās, tev šie draugi būs vajadzīgi. Ja tev ir draugs, uz kura pleca var izraudāties, draugs, kurš uzklausīs, kas tev ir sakāms un draugs, kurš būs blakus kad vien tev vajadzēs, tas ir ideālākais variants, kas var būt. Tas situāciju padarīt kaut vai mazliet vieglāku.

4. Saproti, ko esi izlēmusi!

Kad esi izlēmusi šķirties, tev ir tiešām jāpaliek pie šī lēmuma. Ja šaudīsies šurpu-turpu, tas situāciju nekādā veidā neizlabos. Lai arī cik sāpīgi tas nebūtu, tev ir jāsaprot, kas ir labākais tev pašai, jo toksiskas attiecības ļoti retos gadījumos var salabot. Tev jābūt stiprai un pārliecinātai par to, ka kādu dienu vēlies būt patiešām laimīga!

Leave a Comment