Kā noteikt cilvēka raksturu pēc pieres pantiem

Perpendikulāra, augšdaļā mazliet lokveidīga piere

Norāda uz aukstu, matemātisku prātu, kas rīkojas tikai pēc pamatīgas pārdomāšanas, mierīgi un lēnām. Cilvēks ar šādu pieri ir pacietīgs un neatlaidīgs.

Perpendikulāra, mazliet uz priekšu izliekta piere

Raksturīga cilvēkam, kas daudz domā, bet maz dara, nododas sapņiem un būvē gaisa pilis.

Noapaļota, augšdaļā uz āru izliekta piere

Norāda uz dīvainu, savdabīgu prātu, ļoti attīstītu fantāziju, ātru un skarbu dabu. Šādiem cilvēkiem svešas visas sirdsjūtas.

Stipri atpakaļ atliekta piere ar lokanām līnijām

Norāda uz oriģinālu prātu , strauju temperamentu, ekscentrisku dabu, īpatnējām, bieži neprātīgām idejām. Šāda tipa cilvēki mīlā nonāk līdz naidam, rīkojas tikai untumainas, ātri mainošās iedvesmas vadīti, ienīst jelkādu disciplīnu un likumību. Ir enerģiski un vitāli.

Uz āru izliekta piere

Norāda uz vājām gara dāvanām, smagu, trulu un oriģinālu prātu, kas nespēj neko apspriest. Ārkārtīga spītība un ietiepība. Drūms, noslēgts raksturs, stipri attīstītas dzīvnieciskās kaislības.

Četrkantīga, diez gan plata piere

Norāda uz labi disciplinētām gara dāvanām, bez kāda ekscentriskuma, darbojas vienmēr ar apdomu. Katru savu rīcību iepriekš pamatīgi apspriež un pārdomā.

Garena, ieapaļa piere

Ir sapņainiem cilvēkiem, ideālistiem un entuziastiem, cilvēkiem ar bagātu, vieglu, dzejisku, un māksliniecisku fantāziju. Viņi darbojas iedvesmas iespaidā. Bez citu palīdzības viņi ir spējīgi iemācīties visdažādākās lietas. Iespaidi šiem cilvēkiem ir dzīvi, bet ātri pārejoši. Viņi ar aizrautību ķeras pie dažādām idejām, bet nevienu nenoved galā. Nepiegriež nekādu vērtību dzīves praktiskajai pusei. Ikdienas dzīvē ir nekārtīgi un izklaidīgi.

Trīsstūraina, šaura piere

Norāda uz neapdāvinātu, nepaklausīgu un ārkārtīgi spītīgu cilvēku. Bezrūpīgs, slinks, bailīgs, paslepens, vienmēr vainu uzveļ citiem. Ārkārtīgi patmīlīgs un bieži vien izvirtis.

Augšdaļā izliekta, vidū iespiesta piere ar lielām, dziļām saraustītām grumbām, stūrainiem uz āru izstieptiem uzaču lokiem norāda uz ļoti spītīgu, drūmu, lepnu, skaudīgu un drošu cilvēku, kas lolo drūmus, noziedzīgus plānus.

Liela, uz priekšu izvirzīta, augšdaļā izliekta piere ar dziļām grumbām vidū norāda uz neskaidru prātu. Šādi cilvēki vienmēr nodarbojas ar dažādām utopijām un neatrisināmiem jautājumiem.

Šaura, dziļu grumbu izvagota piere

Norāda uz aprobežotu prātu, bailīgu, gļēvu dabu, slinkumu un bezdarbību.

Avots:

zvaigžņu tulks

Leave a Comment