Zīlēšana kafijas biezumos: uzzini kā zīlēt, lai noskaidrotu savu nākotni

Zīlēšana kafijas biezumos

Zīlēšana kafijas biezumos: Aplūkojot zīmējumus kafijas biezumos, var uzzināt savu likteni un nākotni! Uzizni kā jāzīlē, lai prognoze būtu precīza!

Šāda zīlēšana par mīlestību, veiksmi un nākotni sniegs tev lielu prieku. Tāpēc nesteidzies pēc kafijas izdzeršanas mazgāt krūzīti.

 

Kas nepieciešams, lai zīlētu:

Pagatavo dabīgo malto kafiju. Nesteidzīgi izdzer kafijas tasīti. Pēc tam apgriez krūzīti otrādi, lai kafijas biezumi izkristu uz apakštasītes. Pēc tiem tu varēsi noteikt savu pagātni, bet pēc tasītē atlikušajiem biezumiem – nākotni.

Labi aplūko nosēdumus uz šķīvīša. Ja tu esi līdzsvarots cilvēks, zīmējums būs ar skaidri izteiktām malām.

Kad biezumi apžūst – sāc zīlēšanu. Sāc aplūkot zīmējumu no malām. Malās esošie simboli pareģos tavu nākotni. Krūzītes dibenā esošie biezumi parādīs, kas tev uz sirds. Centrs norādīs uz notikumiem, kas tevi sagaida. Biezas nogulsnes nozīmē, ka tevi piemeklēs bēdas, bet nelielas nogulsnes liecina, ka nelaimes ir aiz kalniem.

Lasi arī: Rūnas: rūnu nozīme, zīlēšana ar vienu rūnu u.c. fakti – skaidro eksperte

Ja tasītes dibens ir ļoti pilns, un tu nevari saskatīt zīmējumu, apgriez tasīti otrādi, lai izkristu liekie biezumi. Vēro lielos zīmējumus – tie arī ir zīlēšanas priekšmets.

 

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko nozīmē tas, ko esi saskatījis kafijas biezumos!

COMMENTS

Leave a Comment