Rūnas: rūnu nozīme, zīlēšana ar vienu rūnu u.c. fakti – skaidro eksperte

Rūnas online

Rūnas – Tās ir sens alfabēts, ko radījuši ķelti, skandināvi un vācieši. Vārds “rūnas” nozīmē “čuksti” vai “svētais noslēpums”, jo tika uzskatīts, ka katram burtam ir enerģētisks sūtījums un intuitīvs pareģojums.

Kopumā ir 24 rūnas, kam piemīt īpaši simboli, kas saistīti ar zvaigznēm, virzību un dabas cikliem.

Pēc tradīcijas rūnas izgreba uz koka, akmeņiem vai kauliem, un turēja svētā maisiņā. Lai tulkotu, cilvēkam bija jāizvēlas rūna, kas nesa svarīgu intuitīvu sūtījumu.

Lasi arī: Naudas koks – viss, kas tev jāzin par šo augu: kopšana, kā stādīt

Tāpat kā gadījumā ar Taro kārtīm, pastāv dažādi rūnu tulkojumi, kas tiek izmantoti, lai gūtu atbildes uz visslēptākajiem jautājumiem.

 

Zīlēšana pēc rūnām

1. Izdomājiet jautājumu vai problēmu, kam nepieciešams risinājums. Skaidri uzdodiet savu jautājumu.

2. Tiklīdz esat noskaidrojuši savu jautājumu, paskatieties uz rūnām un izvēlieties vienu, kas pirmā ir pievērsusi jūsu uzmanību.

3. Zemāk uzzināsiet jūsu izvēlētās rūnas tulkojumu.

 

Rūnas un to nozīme

 

Feu

Šī rūna simbolizē bagāību un nepieciešamību padomāt par savām finanšu vajadzībam un pienākumiem. Tā var būt zīme, ka pavisam drīz jūs sagaida naudas pieplūdums, un jūs tiksiet atalgots par centīgu darbu pagātnē. Tāpat tā ir laba zīme, lai uzsāktu savu biznesu vai jaunu darbu.

Uruz

Šī rūna simbolizē spēku un jaudu, un stāsta par to, ka jums vajag piecelties un sākt vadīt savu dzīvi. Rūna simbolizē auglību un radošās un seksuālās enerģijas pastiprināšanos. Tā ir laba zīme, ja velaties uzsākt radošu projektu, attiecības vai arī veidot ģimeni.

Turisaz

Rūna nozīmē cīņu vai grūtības. Ir pienācis laiks ieklausīties sevī un atrisināt sāpīgus jautājumus, kuri var tagad rasties. Tāpat rūna vēsta par to, ka jums vajag palikt vienatnē un padomāt par savām īstajām jūtām.

Аnsuz

Rūna simbolizē “dievišķo elpu”, un stāsta par to, ka jums piemīt ļoti spēcīga intuīcija. Tā arī norāda uz jūsu spēju dziedināt. Iespējams, jūs sagaida garīga atklāsme, un jums vajag iemācīties izmantot savas ekstrasensorās spējas.

Raido

Šī rūna simbolizē ciklu vai ceļojumu. Iespējams, ka patlaban jūs atrodaties svarīgā savas dzīves cikla posmā vai arī gatavojieties kādam ceļojumam. Šis brauciens var jums daudz ko izskaidrot. Rūna ir zīme, ka jūs sava ceļojuma laikā esat aizsargāts.

Kano

Rūna nozīmē radošumu, iedvesmu un gudrību. Jums piemīt visas nepieciešamās zināšanas, lai atrisinātu problēmas vai situācijas, kas radušās jūsu priekšā. Atbrīvojieties no bailēm un trauksmes, kas radušās sakarā ar situāciju, un atcerieties, ka jūsos ir liels iekšējs spēks. Rūna arī vēsta, ka jums vajag palaist pagātni un atbrīvoties no veciem ieradumiem, lai skaidri ieraudzītu, kas notiek.

Gebo

Rūnas simbols ir dāvana, un tas nozīmē, ka jūs gaida liela veiksme. Tas ir pozitīvs vēstnesis jebkuriem jautājumiem, kas saistās ar mīlestību un attiecības, kā arī iespējamu palikšanu stāvoklī. Šī rūna ir viena no labvēlīgākajām un norāda uz Visuma dāsnumu – neaizmirstiet kaut ko atdot pretī.

Vunjo

Rūna simbolizē prieku un mērķu sasniegšanu. Jūs neatlaidīgi strādājāt un tagad varat atpūsties un atslābināties. Ir pienācis laiks izbaudīt dzīvi, paņemt pārtraukumu un, iespējams, ieplānot brīvdienu vai arī atpūtas dienu pašam sev. Rūna arī vēsta par veiksmīgu mērķu sasniegšanu.

Hagalaz

Rūna vēsta par vētru un norāda uz to, ka jūs atrodaties uz nepieciešamo pārmaiņu ceļa. Jūs varat vairs neturpināt darīt tā, kā esat pieraduši, jums vajag kaut ko mainīt savas Vese***as, labklājības un dvēseles miera dēļ. Ir pienācis laiks atbrīvoties no kaitīgajiem ieradumiem un sākt sevi mīlēt.

Nautiz

Šī rūna nozīmē neapmierinātu vēlmi. Iespējams, ka jums ir sapnis vai vēlēšanāš, ko esat apglabājuši baiļu vai šaubu dēļ. Ir pienācis laiks atgūt pārliecību par sevi un sākt radīt to dzīvi, kāda jūs apmierina. Tāpat rūna vēsta par to, ka beidzas grūtību laiki, un viss sagrozīsies uz labo pusi.

Isa

Rūna nozīmē “ledus”, un vēsta par to, ka ir pienācis laiks apstāties un padomāt. Situācija ir “sasalusi” jums, esiet pacietīgi un izmantojiet šo enerģiju, lai priekš sevis noskaidrotu, ko jūs vēlaties. Tāpat rūna norāda uz enerģētiskajiem blokiem, kuri jāatstrādā ar fiziskiem vingrojumiem vai laiku, kas pavadīts dabā.

Jer

Rūna simbolizē ciklus un vēsta par to, ka jums drīz sāksies jauns cikls. Tagad jūs sajutīsieties enerģētiskāks un produktīvāks, lai sāktu jaunu nodaļu. Ir pienācis laiks atbrīvoties no vecās kārtības, lai atbrīvotu vietu jaunajai. Tāpat tas ir labs izaugsmes un auglības vēstnesis.

Eivaz

Šī rūna liecina par nepieciešamībau paskatīties sejā savām bailēm, un aptvert, ka jūs ļaujat savam bailēm valdīt pār jūsu dzīvi vai situāciju. Rūna brīdina par liktenīgām pārmaiņām, kas palīdzēs jums atklāt jūsu patieso sūtību. Var norādīt uz grūtiem laikiem, bet šī tuneļa galā ir gaisma.

Pert

Rūna simbolizē maģiju, un vēsta par to, ka jūs esat spēcīga personība, kam piemīt maģiskas spējas. Jūs spējat radīt notikumu gaitu, un vadīt savu enerģiju tā, kā jūs vēlaties. Ļaujiet Visumam uzzināt, ko jūs vēlaties, un jums palīdzēs. Tāpat tā ir laba zīme jūsu ekstrasensoro spēju attīstībai.

Аlgiz

Rūna nozīmē aizsardzību un vēsta par to, ka šajā laikā jūs atrodaties dievišķā aizsardzībā. Atbalsts vienmēr ir blakus, jums tikai nepieciešams būt gatavam palūgt palīdzību. Tāpat rūna brīdina, ka jums vajag veltīt uzmanību savai Vese***ai – gan fiziskai, gan psihiskai.

Soulu

Rūna tulkojass kā “Saule”, un nozīmē ļoti labu rezultātu. Jūsu enerģija un spēks pastiprināsies, un viss notiks jums par labu. Tā ir ļoti labvēlīga zīme, ja runa ir par veselību vai karjeru. Pozitīva viļņi ir vadīti uz jūsu pusi, izmantojiet tos savā labā.

Teivaz

Rūna simbolizē pienākumu un disciplīnu. Ir pienācis laiks parūpēties par detaļām, un paskatīties uz lietām detalizētāk, pirms turpināt tālāk darboties. Nesteidzieties pieņemt lēmumus. Tāpat tas liecina par nepieciešamību atpūsties un izārstēt vecās rētas.

Berkana

Rūna nozīmē izdziedināšanos un vēsta, ka ir pienācis laiks jaunam sākumam. Pagātne ir palikusi pagātnē, tagad ir jāskatās uz priekšu un jāpastiprina savi spēki. Ceļā jūs gaida jauns sākums, jums vajag vien parūpēties par sevi.

Evaz

Rūna liecina par kustību un norāda uz to, ka tagad ir piemērots laiks, lai spertu soli uz priekšu vai veiktu pārliecinātu darbību. Iespējams, ka jums ir jāpārstāj daudz domāt, un vairāk jāsāk darboties. Tāpat tas liecina par to, ka patiesība, kas pateikta šajā laikā, nāks jums par labu.

Mannaz

Rūna tiek tulkota kā “cilvēks” un norāda uz jautājumiem, kas attiecas uz draugiem, ģimeni un jūsu apkārtni. Iespējams, ka ir pienācis laiks pārskatīt savas attiecības ar daudziem cilvēkiem, lai saprastu, vai tās jums nāk par labu. Tāpat tā ir laba zīme, kas liecina par ģimenes un draugu atbalstu, kas palīdzēs jums izlabot izveidojušās situācijas.

Laguz

Rūna simbolizē emocijas un visu, kas ir saistīts ar zemapziņu. Slēptās domas un sajūtas iznāks virspusē, un jums vajag pievērst uzmanību patiesībai. Neslēpieties no savas intuīcijas vai emocijām, bet tieši otrādi – izmantojiet to kā mājienu. Jums vajadzēs kaut ko atlaist, lai atbrīvotos no smagām emocijām.

Inguz

Šī rūna nozīmē darbu un produktivitāti. Tās ir pozitīva zīme visam, kas attiecas uz jūsu karjeru. Tagad ir ideāls laiks, lai sāktu virzīties pa karjeras kāpnēm un uzstādīt augstus mērķus. Tāpat var norādīt uz paaugstinājumu, virzību un kopumā panākumiem.

Lasi arī: Medus kūka: Labākā recepta! Viegla cepšana, ātri pagatavojama, neprātīgi garda!

Otal

Rūna nozīmē ģimenes saišu stiprinājumu. Iespējams, jūsu ģimene ātri paplašināsies vai nu ar laulībām, vai arī ar bērna piedzimšanu. Var norādīt uz to, ka jums ir jāārstē ģimenes saites. Tāpat var liecināt par mantojuma vai īpašuma iegūšanu.

Dagaz

Rūna nozīmē “diena”, un sola laimi, aktivitāti un apmierinājumu. Viss nokārtojas jums par labu, un tagad ir labākais laiks, lai kļūtu pamanāmāks, un uzņemtos līdera lomu. Jums piemīt magnētiska enerģija, izmantojiet to savās interesēs. Tāpat tā nozīmē pozitīvu atbildi uz jūsu jautājumu.

 

Arī interesanti: Latvju zīmes – uzzini, kuras ir aizsardzībai, spēkam un skaistumam! SPIED ŠEIt, lai lasītu! 

COMMENTS

  • […] Rūnas: rūnu nozīme, zīlēšana ar vienu rūnu u.c. fakti – skaidro eksperte […]

  • […] Lasi arī: Rūnas: rūnu nozīme, zīlēšana ar vienu rūnu u.c. fakti – skaidro eksperte […]

  • <cite class="fn">maish</cite>

    Диеты – прошлый век! Чтобы похудеть, больше не нужно изнурять себя диетами. Я прочитала о новом и здоровом похудении , вот здесь – http://bit.do/ketolv Я столько всего перепробовала, все диеты, фитнес, ну, я могла похудеть на 2 кг, а с помощью этого средства у меня спробсить 15 кг за месяц. Чувствую себя прекрасно! Всем советую!

  • […] Rūnas: rūnu nozīme, zīlēšana ar vienu rūnu u.c. fakti – skaidro eksperte […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    2020. gads rit uz beigām. Ir pienākuši Ziemassvētki. Kaut arī mūsu sirdīs valda svētku noskaņa un miers, tomēr ārā aiz loga plosās kovid-19 (covid-19) sērga. SARS-CoV-2 vīruss negrib atkāpties. Lai pasargātu sevi un līdzcilvēkus no inficēšanās ar kovid-19, svinēsim šos Ziemassvētku mājās. Nedosimies ciemos. Neapmeklēsim baznīcas. Neiesim uz Ziemassvētku pasākumiem. Paliksim mājās un svinēsim svētkus ģimenes lokā. Atcerēsimies sentēvu pagānisko ticību. Pieņemsim savu sentēvu pagānisko mantojumu. Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem. Ziemassvētki ir gadskārtu svētki. Ziemassvētki ir svētki par godu ziemai. Ziemassvētkos ir jālūdz Latvju Dievi. Jau kopš senatnes latvieši ir ticējuši Latvju Dieviem, tieši Latvju Dievi ir īstenie mūsu zemītes saimnieki. Ziemassvētku laiks ir Latvju Dievu laiks. Lūgsim Latvju Dievus no visas sirds, lai Latvju Dievi sniedz mums savu svētību. Svinēsim šos svētkus atbildīgi.
    Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi mūs sargā! Lai Latvju Dievi ir ar mums!
    Sniegbaltus Ziemassvētkus vēlot, Skolnieciņš no svētavota
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Ziemassvētki #24.12.2020. #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #sentēvi #rituāli #saticība #labsirdība #prieks

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no svētavota</cite>

    Ar ašiem soļiem tuvojas 2021. gads. 2021. gads ir baltā, metāliskā Vērša gads. Baltais, metāliskais Vērsis ir spēka, izturības, strādīguma un pacietības simbols. Vērsis ir ļoti labestīgs un pretimnākošs katram no mums, kas viņam tic. Ticot Vērša spēkam, zvaigznes 2021. gadā kļūs mums īpaši labvēlīgas. Lai nākamais gads nestu mums tikai vēlamās un pozitīvās pārmaiņas, uz svētku galda skaistā šķīvītī iedegsim baltu sveci par godu nākamā gada saimniekam – Vērsim. Taču būsim piesardzīgi ar atklātu uguni, dedzinot svecītes. Ievērosim visus ugunsdrošības noteikumus, neatstāsim degošas svecītes bez uzraudzības! Lūgsim balto, metālisko Vērsi, lai nākamais gads mums būtu veiksmīgāks par iepriekšējo. Atstāsim visas savas ķibeles, nelaimes un raizes pagātnē. Neturēsim savā sirdī naidu un aizvainojumu. Atbrīvosimies no negatīvajām enerģijām. Sāksim nākamo gadu ar jaunām enerģijām. Ļausimies Vērša gada svētībai. Ielaidīsi savā dzīvē prieku, saticību, apņēmību un veiksmi! Lai zvaigznes mūs svētī! Lai Vērša gads top svētīgs katram no mums!
    Panākumiem bagātu gadu vēlot, Skolnieciņš no svētavota [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #Jaunaisgads #VēršaGads #2021 #astroloģija #PozitīvāDomāšana #veiksme #panākumi #prieks #Skolnieciņš #svētavots #pagāni #latvietība #brīvība

  • […] Rūnas: rūnu nozīme, zīlēšana ar vienu rūnu u.c. fakti – skaidro eksperte […]

Leave a Comment