Kādas kleitas katrai zodiaka zīmei būtu jāvelk sagaidot Jauno gadu

2

Aunam Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams izvēlēties bikškostīmu sarkanā krāsā. Dinamiskums, kaisle un seksualitāte – tieši tas tevi sagaida 2016. gadā. Tērpam piemeklē saskaņotus, sudrabainus, asas formas aksesuārus, bez akmeņiem. Aksesuāru krāsa paliek tavā ziņā, bet ņem vērā to, ka tiem jābūt gana interesantiem un uzmanību piesaistošiem.

3

Vērsim Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams izvēlēties pūderkrāsas apģērbu ar spilgti sarkaniem vai oranžiem akcentiem. Tā var būt josta, pogas, apkaklīte vai pat kurpes. Izvēlies neuzkrītošas rotas no baltā zelta vai parastā metāla ar perlamutra vai emaljētām pērlītēm.

4

Dvīņiem Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams izvēlēties tērpu pērļu pelēkā krāsā, piemēram kombinezonu ar izgriezumu muguras daļā. Priekšroku vari dot mazliet bērnišķīgām rotaslietām, vai gluži pretēji juvelierizstrādājumiem no baltā zelta ar iestrādātām granāta detaļām.

5

Vēzim Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams izvēlēties tērpu baltā krāsā, piemēram garu kleitu ar dziļu dekoltē. Papildini izskatu ar šauru un vieglu, sarkanu šalli. Tev jāizvēlas lieli un efektīgi aksesuāri, dažādās oriģinālās formās. Vislabāk izvēlēties matēta zelta aksesuārus ar rubīna krāsas akmeņiem.

6

Lauvai Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams izvēlēties purpura krāsas tērpu, piemēram garu kleitu ar dziļiem šķēlumiem vai arī oranžā bikškostīmā ar melnām detaļām. Ir arī trešais variants – bēšas krāsas kleita, virs kuras uzvilkta grezns apmetnis. Izvēlies klasiskas greznumlietas – sarkano vai dzelteno zeltu ar iestrādātām dzintara vai rubīna detaļām.

7

Jaunavai Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams izvēlēties dzeltenas krāsas kleitu ar tonētu pāreju uz oranžu vai zelta krāsu, iespējami arī citi šo toņu savienojumi. Nav vērts pārspīlēt ar aksesuāriem, bet vēlams uzvilkt gredzenu ar lielu serdolika vai sardonika “aci”, tas ne tikai lieliski piestāvēs tērpam, bet arī kļūs par uzticamu talismanu visa gada garumā.

8

Svariem Jauno gadu sagaidīt ieteicams diezgan nosedzošā tērpā, pasteļtoņos – vecrozā, gaiši dzeltenā, vai smilšu krāsas apģērbā. Aksesuāriem noteikti jābūt krāšņiem, apjomīgiem un grezniem. Ideālajā variantā tas var būt aksesuāru komplekts ar koraļļiem.

9

Skorpionam Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams izvēlēties efektīgu, tumši sarkanu tērpu. Tā var būt ādas kleita ar augstu apkakli un melnu jostu vai nelielu šķēlumu svārku daļā. Izvēlies pieskaņotas antīkas greznumlietas ar koraļļiem vai granātu. Ieteicams izvēlēties arī zelta krāsas rokassomiņu un augstpapēžu kurpes.

10

Strēlniekam Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams sārtas krāsas tērpā. Vislabāk būtu izvēlēties bikškostīmus ar bārkstīm un zelta krāsas detaļām vai kleitu ap zvanveida apakšdaļu. Nevajadzētu izvēlēties rotaslietas ar pusdārgakmeņiem, tā vietā priekšroku labāk dot zelta vai sudraba rokassprādzei, pieskaņotiem auskariem un ķēdītei ar kulonu.

11

Mežāzim Jaunā gada sagaidīšanai ieteicams izvēlēties pelnu pelēku tērpu un papildināt to ar spilgti sarkaniem aksesuāriem – somiņu, kurpēm, jostu vai palantīnu. Izvēlies greznumlietas ar granātu, īpašu uzmanību pievērs tam, kas atradīsies tev uz kakla – tā varētu būt ķēdīte ar oriģinālu kulonu.

12

Ūdensvīram Jauno gadu sagaidīt ieteicams aktuālajā oranžās un violetās krāsas kombinācijā. Piemēram, tās var būt paplatinātas bikses un pieguļoša jaciņa. No aksesuāriem ieteicams izvēlēties rotas ar sarkanu cirkonu. Jo ekstravagantāks būs šīvakara krāsu un tekstūru salikums, jo vairāk patīkamu pārsteigumu saņemsi 2016. gadā.

14

Zivīm Jauno gadu sagaidīt ieteicams purpura krāsas tērpā, to izgreznojot ar dzelzs krāsas detaļām (uzšuvēm vai akcentiem). Tev jāizvēlas aksesuāri, kuri tev liek justies harmoniskai un veiksmīgai – šie aksesuāri iegūs papildus enerģiju un kļūs par taviem talismaniem jaunajā gadā.

Avots: www.passion.ru

COMMENTS

Leave a Comment