Kādēļ šī sieviete nopirka pilnīgi VISU suņu patversmi – šāda rīcība tevi pārsteigs!

Patversmi Dog Tales 2014.  gadā nodibināja pāris Daniela Edena un Robs Šeinbergs. Tās galvenais mērķis ir palīdzēt suņiem, kas ir cietuši no vardarbības, kļuvuši par invalīdiem vai vienkārši ir veci, jo šiem suņiem parasti ir visgrūtāk atrast jaunas mājas. Pāris apceļo visu pasauli un dodas pie suņiem, kuriem vajadzīga palīdzība, jo viņi vēlas katram četrkājainajam draugam sniegt vēl vienu iespēju.

Šogad Daniela izdarīja ko īpašu, viesojoties kādā suņu patversmē Izraēlā, kas salauza viņas sirdi. Šo patversmi bija apsēdušas žurkas, suņi bija iesprostoti krātiņos, un viņu ķermeņus klāja ērces un dažādi savainojumi.

https://www.youtube.com/watch?v=_FG4LAnJ7uE

Dog Tales mediju speciāliste Klēra Forndrana stāsta, ka Danielai un Robam jau bija četri suņi, kurus viņi atrada Izraēlā uz ielas. Tā kā viņi paši ir no Izraēlas, viņi ar prieku palīdz suņiem, kas nāk tieši no turienes.

Danielai tā ir misija. Apmeklējot citas suņu patversmes, viņa parasti sastāda sarakstu ar 10 līdz 20 suņiem, kuriem nepieciešama medicīniskā palīdzība, un tos aizved uz Dog Tales patversmi un nodrošina pienācīgu aprūpi. Tomēr šī situācija bija citādāka, jo suņiem, kas dzīvoja Izraēlas patversmē, pienācīgas barošanas vietā tika pamesti maizes gabali, un viņiem nācās par tiem cīnīties.

Untitled

Tas, ko viņa ieraudzīja šajā patversmē, ja to tā var nosaukt, bija pārāk daudz. Tāpēc viņa nekavējoties to nopirka – ar visiem 250 suņiem. Vismaz 25 suņu Vese***as stāvoklis bija pietiekoši labs, lai kopā ar Danielu dotos uz Kanādu, un tas bija jauns sākums.

Patversme tika izveidota mēneša laikā, un Daniela nekavējoties pieaicināja veterinārārstus, jo visiem suņiem bija nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība. Viņa arī noalgoja darbiniekus, kuri sakopj patversmes teritoriju, kā arī suņiem nodrošināja veselīgu pārtiku.

Pēc tam viņa pārvietoja 90 suņus no Izraēlas patversmes uz citām vietām, kur par suņiem pienācīgi rūpējās un kur viņiem bija lielākas izredzes uz adopciju. Danielas mērķis ir pārvietot arī atlikušos 150 suņus uz Dog Tales patversmi, kad viņu Vese***as stāvoklis būs pietiekoši labs.

Dog Tales patversmes iemītnieki jau pēc nedēļas jutās daudz labāk un zināja, ka par viņiem parūpēsies. Labākā ziņa ir tā, ka cilvēki jau ir sākuši interesēties par adopciju, un 25 suņi jau ir atraduši jaunas mājas.

Avots: goodhousekeeping.com

Leave a Comment