Kāda Latvijas iedzīvotāja ir šokā un raud ieraugot sava dēlēna kapavietu; viss izārdīts

Kāda sieviete soctīklos aprakstījusi briesmīgu situāciju, kuru novērojusi sava dēla kapavietā. Ir briesmīgi uz šo noraudzīties..

Lūk, ko viņa raksta soctīklos:

Es jau tagad atvainojos, jo šis būs gari, bet diemžēl ir cilvēki, kurus par tādiem pat nav pareizi saukt, un mums nākas meklēt palīdzību šeit.
Šo rakstot, es ļoti centīšos būt adekvāta, kaut šodien mums ar Andrejs Ščeglovs lūst kā sirds, tā prāts.

Lasi vēl: Netālu no Pļaviņām briesmīgos apstākļos dzīvo slimību nomocītu senioru pāris; kā vispār tā var dzīvot?

Stāsts ir par mūsu dēla kapavietu Kaija ielas Vecajos kapos. Šodien tā atkal tika izdemolēta. Jā, rakstu “atkal”, jo pirmoreiz tas notika 1.jūnijā, kad no zemes bija izgāzts kapakmens, nolauzta roze, izspārdītas tur noliktās mantas. Arī iepriekš ik pa laikam tur bijuši postījumi, bet ne tādā mērā.
Toreiz uzrakstīju policijā iesniegumu, bet īsti neko panākt nevarējām. Cik varējām, sakārtojām, akmeni ierakām atpakaļ zemē, rozi apkopām.
Šodien pusdienlaikā saņēmu zvanu, ka atkal mūsu vietiņa ir izdemolēta.

Šoreiz vairs nav tik vienkārši – kapakmens nolauzts no pamatnes, bilde izšķaidīta, cietusi arī kopiņa, roze šoreiz pat izrauta un nomesta blakus, sasētās saulespuķes izpostītas un, protams, atkal izspārdītas tur esošās mantas. Uz vietas izsaucu policiju, atkal iesniegums un devos atpakaļ uz darbu.

Vīrs ap plkst. 16.30 devās uz kapiem, lai atkal iespēju robežās visu savāktu – piecēla, nolika vietā kapakmeni, iestādīja no jauna rozi un kārtīgi visu nogrāba.
Pēc nepilnas stundas, mazliet pēc plkst. 17, braucot mājās no darba, devos uz kapiem, lai skatītot, ko no saulespuķēm vēl varu saglābt.
Likās savādi, ka kapakmens atkal ir guļus, bet sāku saprast, kas noticis, kad pamanīju, ka roze atkal ir izrauta.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment