Kāda Latvijas iedzīvotāja ir šokā un raud ieraugot sava dēlēna kapavietu; viss izārdīts

Sazvanoties ar vīru, sapratām, ka tās nepilnās stundas laikā no 16.30 līdz brīdim, kad ierados es, kāds jau bija paspējis turp doties, apgāzt kapakmeni un izraut rozi (šoreiz to pat neatradām, lai iestādītu no jauna). Tā kā pēc vīra nogrābtā bija redzami pieauguša cilvēka pēdu nospiedumi, atkal saucām policiju un vācām pierādījumus.

Tā kā šī kapsēta atrodas blakus privātmājām, ļoti ceram, ka varbūt kādam ir novērošanas kameras, kas būtu varējušas piefiksējušas to necilvēku. Varbūt turpat dzīvojošie (vai tie, kas šo kapsētu izmanto kā iedzeršanas vietu) ir vakar vakarā (varbūt pa nakti) vai šodien ap plkst. 17 redzējuši ko aizdomīgu, skaļu un nepareizu Kaiju ielas kapsētas rajonā.

Lasi vēl: Netālu no Pļaviņām briesmīgos apstākļos dzīvo slimību nomocītu senioru pāris; kā vispār tā var dzīvot?

Vispretīgāk liek justies tas, ka viss liecina, ka šis postītājs ļoti mērķtiecīgi meklē veidus, ka bojāt tieši mūsu bērna kapavietu, kam nespējam rast nekādu loģisku izskaidrojumu.

Lūdzu, lūdzu, lūdzu, ja kādam ir kaut neliela informācijas kripatiņa, mēs to no visas sirds novērtēsim, jo šobrīd ir bail kapakmeni un kopiņu labot, nezinot, vai šim …(neizdevās atrast apzīmējumu, kas nebūtu rupjš) neiegribēsies mūsu dēla kopiņu izpostīt atkal.
Paldies, ka izlasījāt!

COMMENTS

Leave a Comment