Kāda ragana tu esi saskaņā ar savu Zvaigžņu zīmi

Lauva

Raganai Lauvai patīk lielīties ar savām spējām un stāstīt, kāda viņa ir spēcīga burve. Viņai vienmēr ir daudz tādu draugu kā viņa, kuriem viņa labprāt sniedz padomus dziru un mīlas dziru pagatavošanā. Viņa vienmēr izskatās grezna, jo joprojām cer savā ceļā satikt spēcīgu burvi baltā zirgā.

Jaunava

Ragana Jaunava nekad nerunā par savām spējām un nevēlas stāstīt saviem bērniem, kāpēc viņu tētis reiz apprecēja viņu mammu. Viņš neizmanto savas spējas bieži – viņš saglabā spēkus. Nu, varbūt viņš var pasūtīt mopu, lai nomazgātu grīdu, un tad tikai tad, kad neviens neskatās.

Svari

Ragana Svari ir skaistuma pazinēja. Naktīs viņa veic spirituālas seanses un garīgi tērzē vai nu ar Čaikovski, vai Puškinu. Un dienas laikā viņa priecājas par saziņu ar Dvīņiem, kuri neiebilst stundu vai divas pļāpāt par ikdienas lietām un izmēģināt jaunu burvestību uz garāmgājējiem.

Skorpions

Skorpiona ragana ir spēcīga un valdonīga. Viņai nav līdzinieka mīlas maģijā. Viņai nav ienaidnieku vai konkurentu, jo viņa jau sen visus iznīcināja. Ir bīstami ar viņu rīkoties, jo viņa ir ļoti atriebīga un slepena. Bet tomēr viņa spēj darīt labu, bet tas vēl ir jānopelna.

Strēlnieks

Strēlnieka ragana ir ļoti pozitīva. Viņas māja vienmēr ir pilna ar viesiem. Viņai ļoti patīk ceļot, tāpēc viņas slota vienmēr ir labi kopta, apgriezta un gatava lidošanai tieši tagad. Un kopu apmeklēšana ir viņas mīļākā spēle!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: steidzieties pabeigt iesākotos darbus!

Lasi arī: Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: cīņa ar sevi un apkārtējiem!

Mežāzis

Ragana Mežāzis savu maģiju izmanto ļoti reti. Dziļi sirdī viņa ir ļoti skaudīga uz parastiem cilvēkiem, kuriem viss jāpanāk ar saviem spēkiem. Viņas spējas un spēks ir praktiski neierobežotas, un viņa var gandrīz jebko, taču nez kāpēc viņa nevēlas kaut ko sasniegt ar burvju palīdzību.

Ūdensvīrs

Pati Ragana Ūdensvīrs nezina, kā viņa joprojām ir dzīva pēc eksperimenta ar reaktīvajām mušmirēm un baltajiem krupju sēnēm. Viņas mājā valda pilnīgs haoss, viņas durvis vienmēr ir atvērtas viņas labākajiem draugiem – Dvīņiem un Svariem. Viņai ļoti patīk jaunās tehnoloģijas, tāpēc viņai, atšķirībā no citām raganām, ir apsildāma slota, katls ar automātiskās izslēgšanas funkciju un burvju nūjiņa ar lāzeru.

Zivis

Zivju raganai patīk paredzēt notikumus un brīdināt par tiem savus parastos paziņas. Viņa ir ļoti aizmāršīga un neuzmanīga, un pastāvīgi “deg” – viņa var iziet no mājas ar burvju nūjiņu, kas izsprausta no kabatas, vai ieņemt vietu autostāvvietā, noliekot tur slotu.

Leave a Comment