Lūk, kādā vecumā, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi, tu satiksi savu īsto un vienīgo!

Vēzis

Vēzis par īstu mīlestību sapņo jau no agra vecuma, tieši tādēļ nav nekāds pārsteigums, ka šīs zīmes pārstāvis savu mīļoto cilvēku satiks jau 15 gadu vecumā.

Lauva

Lauvai nepatīk domāt par attiecību nopietnību, sākumā viņš labāk izdibina, ko patiesi vēlas no dzīves un tad pielāgo savu dzīvi vēlmēm. Lauva savu īsto mīlestību satiek aptuveni 25 gadu vecumā, kad viņa dzīve jau ir vairāk vai mazāk stabila un sakārtota.

Jaunava

Lai arī cik smagi Jaunava nopūlētos, viņa nekādi nespēj atrast īsto cilvēku ar kuru viņai būtu lieliska saikne. Nav brīnums, ka daudzi šajā zīmē dzimušie cilvēki pēc ilgstošiem mīlestības meklējumiem pilnīgi atmet ar roku šai nodarbei.

Pat tad, ja Jaunava nekad neatrod romantisko partneri, viņai blakus ir daudz labu draugu, kuri ir gluži kā dvēseles radinieki.

Svari

Svari savu mīļoto satiek visnotaļ neveiklajā 20 gadu vecumā, kad cilvēks īsti vairs nav pusaudzis, bet arī par pieaugušo viņu vēl īsti dēvēt nevar. Šajā zīmē dzimušais atradīs dvēseles radinieku cilvēkā, kurš kļūs par viņa labāko draugu; tā būs persona ar kuru viņš spēs apspriest visus dzīves sīkumus stundām ilgi un aizmirst visus sirdsēstus.

Lasi vēl: Psihologs atklāj pašu galveno iemeslu, kādēļ izjūk attiecības – es biju šokā!

Skorpions

Skorpions satiek savu otro pusīti jau 12 gadu vecumā, šajā dzīves posmā viņš ir vel bērns un tādēļ īsti līdz galam nesaprot izjustās emocijas.

Strēlnieks

Strēlnieks mīl brīvību un patvaļu, tieši tādēļ šīs zīmes pārstāvis satiek savu mūža mīlestību tikai 28 gadu vecumā. Viņš pat nespēj palūkoties atbildības virzienā līdz 25 gadu vecuma sasniegšanai.

Mežāzis

Mežāzis visticamāk sastaps savu īsto otro pusīti būdams 30 gadus vecs. Šajā dzīves posmā viņš būs iemācījies sagaidīt un pieņemt dzīves mestos izaicinājumus un, kad šīs zīmes pārstāvis beidzot sastaps savu dvēseles radinieku, viņš nodomās “lai iet”.

Ūdensvīrs

Lai arī Ūdensvīrs nebūt nešķiet viens no tiem cilvēkiem, kurš iemīlas tik agrā vecumā, viņš atrod savu mīlestību būdams 13 gadus vecs. Pat būdams tik jauns viņš jūt dziļāko iespējamo saikni ar savu mīlestību.

Zivis

Zivis iemīlas 17 gadu vecumā un pirmā mīlestība šīs zīmes pārstāvim vienmēr ir īpaša. Šis vecums arī ir ļoti nozīmīgs, jo tad tiek noslīpēti pasaules un dzīves uztveres uzskati.

Avots:

Leave a Comment