Kādas džinsa bikses vislabāk piestāvēs tavam augumam?

Bikses ar paaugstinātu jostas vietu un taisniem galiem

Šāds piegriezums vislabāk piestāvēs sievietēm ar smilšu pulksteņa figūru – paaugstinātā jostas vieta lieliski izcels vidukli, bet taisnie gali slaidinās un padarīs augumu vizuāli garāku.

Bikses ar taisniem galiem

Šis klasiskais piegriezums ir vispopulārākais pasaulē, taču vislabāk izskatīsies īsa auguma īpašniecēm. Taisns piegrizums lieliski slaidinās un padarīs augumu vizuāli garāku. Ja vēlies izcelt apaļumus, tad izvēlies šāda piegriezuma bikses ar balinājumiem un plēsumiem.

“Boyfriend” stila bikses

Šāda piegriezuma bikses vislabāk piestāvēs sievietēm ar bumbierveida figūru. Bikšu apjoms liks gurniem un kājām izskatīties mazāk apjomīgām. Izvairies no balinājumiem; griezumi ir pieļaujami.

Bikses ar paplatinātiem galiem

Šāda piegriezuma bikses vislabāk piestāvēs sievietēm, kuras ir slaidas, gara auguma un kuras vēlas piešķirt nedaudz apjomu augšstilbiem un pēcpusei. Ja esi gara auguma un slaida, tad kopumā vari priecāties, jo tev labi izskatīsies teju visi piegriezumi!

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Pieguļošas bikses ar paaugstinātu jostas vietu

Šāds piegriezums īpaši labi izskatīsies apaļīgām sievietēm. Nereti apaļīgas sievietes velk brīva piegriezuma bikses, bet tas patiesībā tikai piedod papildu apjomu figūrai kopumā. Augsta jostas vieta “savilks” vidukli, un pieguļošais bikšu piegriezums nedos it nemaz papildu apjomu. Ideāli izskatīsies kopā ar brīviem krekliņiem, blūzēm, tunikām un jakām.

Bikses ar zemu jostas vietu

Šāds bikšu piegriezums ir paredzēts sievietēm, kuras vēlas izcelt pēcpusi un gurnus. Pieguļošās bikšu staras dod vienmērīguma iespaidu.

Bikses ar īpaši augstu jostas vietu

Šāds piegriezums derēs sievietēm, kuras vēlas “saņemt” vidukli. Tās ir diezgan ciešas, attiecīgi iespīlēs un izlīdzinās vidukli. Ja izvēlēsies bikses bez balinājumiem, tad tās padarīs augumu vizuāli slaidāku un vizuāli garāku.

Avots: rd.com

Leave a Comment