Kādas gulēšanas pozas izvēlas pāri ar stiprākajām attiecībām. Vai tu un tavs dzīvesdraugs esat starp viņiem?

Vai esat kādreiz domājis/domājusi, cik daudz iespējams uzzināt par cilvēku, aplūkojot stāvokli, kādā viņš guļ? Miega eksperte Anne Marija, žurnāla “Sleep Journal” autore, pastāstīja, kā, aplūkojot gulēšanas pozas, var gūt ieskatu par attiecībām pārī, romantiskākājām savienībām, laikā, kad dzīvesbiedri atrodas miega dieva Morfeja skāvienos, un kad būtu jāaizdomājas par harmonijas vairošanu pārī.

Karotes poza

Šai gulēšanas pozai dod priekšroku pāri, kuri jūtas ērti intīmajā tuvībā. Šādi partneri uzticas viens otram un savās attiecībās jūtas aizsargāti.

Mugura pie muguras

Tā aizmieg pāri, kuri izjūt savstarpēju pievilcību, jo ir kontakts ar muguru un sēžamvietu, bet vienlaikus viņi novērtē savu telpu gan gultā, gan dzīvē. Šādu pozu bieži izvēlas nesen izveidojušies pāri, kuri vēl nejūt pilnīgu uzticēšanos viens otram.

Mugura pret muguru, nepieskaroties viens otram

Šo pozu bieži izvēlas partneri, kuriem ir ilgstošas attiecības. Viņi ir neatkarīgi, un nododas mīlas priekiem tikai tad, kad vēlas pavadīt laiku viens ar otru.

Lasi vēl: Šo vārdu īpašnieces liktenis bieži vien nolemj atstāt vienas un vientuļas

Uz krūtīm

Vīrietis aizmieg uz muguras, bet sieviete uzliek galvu uz viņa krūtīm. Miega eksperte skaidro, ka šāda poza bieži raksturīga pāriem, kuri atjaunojuši attiecības un vēlas viens par otru parūpēties. Vīrietis parāda, ka ir pārliecināts par sevi, un sieviete novērtē viņa uzmanību.

Gulēšana uz vēdera

Ja abi partneri guļ uz vēdera, nepieskaroties viens otra ķermenim, tas var liecināt par uzticības trūkumu. Tādā veidā pāris tiecas pasarg;at ķermeņa priekšējo daļu, kas liecina par neaizsargātību, trauksmi un seksuālās harmonijas trūkumu.

Savijušies ar kājām un rokām

Šajā pozā pāris aizmieg, stipri savijušies kopā ar kājām un rokām. Eksperte paskaidroja, ka tas nozīmē, ka jūs nespējat izturēt atšķirtību viens no otra, un norāda uz ciešu tuvību un zināmu atkarību.

“Atšķetināmais mezgls”

Šajā pozā pāri aizmieg, pieskaroties viens otram, bet līdz ar nakts iestāšanos pārceļas katrs uz savu gultas pusi. Šis ir viens no labākajiem variantiem, uzskata miega eksperte, jo abi partneri vienlaikus piedzīvo tuvību un neatkarību. Šādi pāri attiecību ietvaros jūtas ērti un šāda savienība ir stabilākā un stiprākā.

Kuilītis

Poza “kuilītis” ir tad, kad viens no partneriem apguļas tā, ka aizņem visu gultu. Tas var liecināt par dominējošo stāvokli attiecībās, kā arī norādīt uz to, ka cilvēks attiecībās ir nepietiekami uzmanīgs.

Anne Marija, “Sleep Journal” autore, atzīmē, ka miega deficits ietekmē cilvēka veselību un labsajūtu, sākot no garīga apjukuma un sliktas omas no rīta līdz palielinātai apetītei un samazinātam libido. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties fizioloģiski ērtāko gulēšanas pozu, viņa norāda

Leave a Comment