Kādas ir Zvaigžņu zīmju pārstāvju slimības

Lauva

Lauvas pastāvīgi saaukstējas, it īpaši, ja runa ir par ziemas periodu. Viņi var mainīt iesnas pret klepu un muguru, un viņi var to mainīt, uzvelkot vairāk siltu apģērbu, bet viņi vienmēr kāpj uz viena grābekļa.

Jaunava

Jaunavas ir ļoti piesardzīgas, tāpēc slimo reti. Viņiem, tāpat kā Vērsim, ir nelielas kaitinošas problēmas, kuras nav ārstējamas. Lielāko daļu Jaunavas problēmu rada stress. Izlasiet rakstu par to, kā mazināt stresu ar krāsu terapiju .

Svari

Svari pastāvīgi atrod sev čūlas no dažādām vietām. Un viņi ar tiem tiek galā diezgan viegli, jo viņu enerģija ir spēcīga. Viņi vienmēr ir pozitīvi un vienmēr tic nākotnei, panākot līdzsvaru starp gara spēku un ķermeņa harmoniju.

Skorpions

Skorpiona problēmas parādās ar vecumu. Veselības prognoze vēsta, ka šie cilvēki ik gadu zaudē imunitāti, tāpēc viņiem par sevi jāparūpējas arvien labāk.

Strēlnieks

Strēlnieks var dzīvot savu dzīvi, nezinot, kas ir operācija vai nopietna izmeklēšana. Viņi ir pavirši un neapdomīgi, tāpēc problēmas gadās, taču, ja Strēlnieks būs uzmanīgs, viņš nekad neuzzinās neko nopietnāku par saaukstēšanos.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmes pārstāvji šķiras

Lasi arī: Kā katrs Zvaigžņu zīmes pārstāvis spēj nokaitināt apkārtējos

Mežāzis

Šiem cilvēkiem ir ļoti spēcīga veselība, kas ir atkarīga no viņu garastāvokļa. Spēcīgi Mežāži parasti gandrīz nekad neslimo. Šī ir viena no izturīgākajām zvaigžņu zīmēm imunitātes ziņā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti spēcīgi veselības ziņā. Viņu galvenā problēma ir saaukstēšanās vai paģiras. Pat ja viņiem ir kaut kas nopietnāks, viņi paliek mierīgi, jo viņu imunitāte ir neticami spēcīga.

Zivis

Šī Zvaigžņu zīme saskaras ar psiholoģiskām problēmām. Viņu imunitāte ir vāja, tāpēc saaukstēšanās sindromi viņus gandrīz nekad nelaiž vaļā. Zivis mēdz būt nomāktas.

Iesaistīties enerģijas uzlabošanā mājās. Iepriekš mēs jums stāstījām par to, kā mājās atrast enerģijas avotus un tos uzlabot. Tas palīdzēs ne tikai uzmundrināt, bet arī atbrīvoties no veselības problēmām.

Leave a Comment