Kādas rotas piestāvēs dažādām sejas formām un krāsas tipiem

Siltais krāsas tips – izvēlamies zeltu

1

Meitenes ar  gaišu, matētu ādu, zeltītiem, gaiši rūsganiem vai siltas kastaņkrāsas matiem var droši pirkt jebkuras zelta rotas vai apzeltītu bižutēriju. Pie tam zeltam obligāti jābūt  dzeltenam vai sarkanam.

2

Tāpat lieliski izskatīsies dzeltenas un senlaicīga vara krāsas aksesuāri, vara-sarkani un sudraba- balti ar dzeltenu nokrāsu, kā alvai. Var nēsāt koka rotas zeltītā, gaiši brūnā, rudā, piena baltā krāsā.

Meitenēm ar gaišu krāsas tipu piestāvēs rotas ar naturāla koraļļa, rodonīta, pērļu, nefrīta, dzintara un avanturīna ieliktņiem.

Aukstais krāsas tips – izvēlamies sudrabu

3

Tumšām brunetēm ar zilganīgas piekrāsas ādu vai dedzīgām blondīnēm ar bālu, maigi krēmīgu ādu piestāvēs sudraba rotaslietas. var nēsāt platīna aksesuārus, tāpat balto zeltu.

5

Ja tev patīk ādas aksesuāri, tiem jābūt melniem vai tumši brūniem. Akmeņus labāk izvēlēties aukstajās krāsās: rubīns, granāts, ametīss, malahīts , čūskakmens vai mēness akmens.

Katram sejas tipam – savi aksesuāri.

Mēs jau stāstījām par to, kā noslēpt trūkumus un izcelt sejas skaistumu ar grima palīdzību. Tagad parunāsim par to, kādi aksesuāri piestāvēs meitenēm ar dažādu sejas formu un tipu.

Rombveida vai sirds veida sejas tips

6

Auskarus labāk izvēlēties garus, tievus vai lāses veida. Iegarena forma noslēps izceltos vaigu kaulus un zemo pieri.

7

Kaklarotas var būt ļoti īsas un pavisam kaklam piegulošas. Piestāvēs čokeri – ķēdītes, atlasa vai mežģīņu lentes, cieši daudzslāņaini pērļu diegi un citas kakla rotas.

8

Šajā sezonā šādi aksesuāri iekaro pasaules podiumus un kļūst par neatņemamu daudzu zvaigžņu tēla daļu.

Apaļa, kvadrāta vai trīsstūra veida sejas tips

9

Auskari var būt ovāli vai taisnstūra veida. Meitenēm ar kvadrātveida seju piestāvēs iegareni auskari- lāsītes no dabīgajiem akmeņiem. Neslikti izskatās arī dažādi abstraktas formas pagarināti auskari. Šajā sezonā interesantu variantu piedāvājis Dolce& Gabanna modes nams.

10

Kvadrātainam vai apaļam tipam piestāvēs ķēdītes un kareklīši aptuveni  70-80 cm garumā. Dizaineri- juvelieri šajā sezonā izdomājuši  daudz interesantu  pagarinātu rotaslietu.

Izstiepts un taisnstūrveida sejas tips

11

 Mazi, īsi auskari – klipši optimāls variants meitenēm ar izstieptu seju. Vislabāk izvēlēties apaļas vai kvadrāta formas, lai nedaudz paplašinātu seju un novērstu uzmanību no garā deguna un pārāk asā zoda. Tāpat var nēsāt mazus, košus auskarus.

12

Laimīgās garā kakla īpašnieces var droši vilkt rotaslietas, kas tam pilnībā pieguļ. Par laimi variantu šajā sezonā ir ļoti daudz.

Ovāls sejas tips

13

Ovāls sejas tips ir universāls, tādēļ var nēsāt praktiski jebkurus auskarus. Tomēr vislabāk šādu sejas tipu pasvītros mazliet iegareni, nepareizas formas auskari.

14

Izvēloties kaklarotu, vajadzētu orientēties uz kakla garumu. Ja tas ir garš, tad labāk nēsāt īsākas ķēdītes un krelles. Ja kakls ir īss, tad gara kaklarota vai piekariņš to vizuāli pagarinās.

Izvēlies aksesuārus pēc izmēra

15

Smalkām miniatūrām  meitenēm. Labāk izvēlēties izsmalcinātas rotas, piemēram, smalkas ķēdītes vai pērļu diegus, spirāles veida auskarus vai akurātu gredzenu ar nelielu akmeni. Ja tomēr gribi akcentēt, piemēram, tievo, izsmalcināto kaklu, vari uzvilkt masīvu kaklarotu vai lielu kulonu ar pusdārgakmeni.

Meitenēm ar kuplām formām labāk nēsāt lielas rotas. Gredzeni ar lieliem akmeņiem, platas kaklarotas un gari kuloni- lielisks variants jebkuram gadījumam.

Avots: www.pixy.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">FirstAracelis</cite>

    I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month because
    you’ve got high quality content. If you want to know how to
    make extra bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Leave a Comment