Kādas sievietes baudpilni vaidi pārtrauca līdz malām pārpildītu studentu lekciju. Kas īsti notika?

Video ir redzams, ka auditorija ir pilna ar studentiem, kuru priekšā atrodas pasniedzējs ar savu Power Point prezentāciju un 100 slaidiem. Ļoti apšaubāmi ir tas, ka šī prezentācija spēj aizraut vismaz pusi no auditorijā esošajiem cilvēkiem.

Tāpēc veidojas neveikls brīdis, kad kāds students lekcijas laikā nolemj skatīties netikla satura video ierakstus. Viņš ir uzlicis austiņas un ieslēdz savu video, bet tad telpā atskan sievietes vaidi. Tie turpinās un pievērš pārējo cilvēku uzmanību, kuri sāk smieties, bet pats students, kurš skatījās porno vēl joprojām nenojauš, ka iemels cilvēku smiekliem ir viņa ķibele ar austiņām. Viņš tās bija aizmirsis iespraust datorā.

lecture porn

Kad beidzot viņš saprot, ka viņa austiņas nav bijušas pievienotas datoram, viņš aiztaisa portatīvo datoru un steidzas ārā no telpas, pārējo studentu smieklu un aplausu pavadīts.

Tomēr, ne viss ir tā, kā tas izskatās, jo šis īstenībā bija ieplānots joks, nevis patiesi neveikls brīdis. Lai vai kā, tas nesamazina prieku par cilvēku drosmi un izdomu, kas padarīja priecīgāku dienu gan citiem studentiem, gan lektoram.

https://www.youtube.com/watch?v=kYMX6ov_EGQ

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment