Kāds Gailis? Pēc senslāvu kalendāra mūs gaida Lapsas gads!

 

giphy

25.decembris – 18.februāris

Iepazīšanās ar jaunu realitāti, mēģinājumi saprast, kur mēs esam nonākuši. Pagaidām ir pāragri paziņot par savām vēlmēm un aktīvi rīkoties, taču sēdēt rokas klēpī salikuši mēs arī nedrīkstam. Lapsa jau meklē vietu jaunai alai, tāpēc arī mums ir lietderīgi padomāt, kā rīkoties tagad, kad apstākļi ir mainījušies.

19.februāris – 20.aprīlis

Mums jau ir radies priekšstats, ar ko tad tuvākajā nākotnē nāksies saskarties, tāpēc var sāk būvēt plānus un ieviest tajos korekcijas, bet vēl nav pienācis laiks ķerties pie darba. Lapsas šajā periodā izvēlas sev labāko partneri. Mums, savukārt, ir laiks padomāt par to, vai tiksim galā vieni paši vai būs nepieciešams domubiedru atbalsts.

 

Lasi vēl: Kā dziedās Gailis? Astrologa Pāvela Globas horoskops 2017.gadam!

21.aprīlis – 21.jūnijs

Ja Jūs esat gudri izveidojuši plānu un neesat kļūdījušies ar partneru izvēli, tad jau esat guvuši zināmus panākumus, tomēr svinēt uzvaru ir pāragri, turklāt nav jau arī laika – mēs esam pašā notikumu virpulī, mums ir milzums iespēju, bet arī ne mazums risku. Var uzrasties “labvēļi”, kuri vēlēsies traucēt mūsu centieniem un izmantot mūsu sasniegumus, tāpēc ir laiks kļūt aktīviem, vērīgiem, iemācīties aizstāvēt savas pozīcijas un viedokli.

22.jūnijs – 22.augusts

Aktivitātes augstākais punkts. Var daudz ko paspēt – ne tikai īstenot iecerēto, bet arī pacensties pārdomāt apkārt notiekošo. Tieši šajā periodā ir gaidāmi gada galvenie notikumi!

22.augusts – 22.oktobris

Ļoti daudz darba, taču arī spēka mums būs visnotaļ daudz, turklāt mēs jau skaidri saprotam, ka pasaule ir mainījusies un arī mēs paši esam kļuvuši nedaudz citādi. Laiks apkopot pirmos rezultātus. Cik lielā mērā izdevies īstenot pavasarī iecerēto programmu? Kā rīkoties tālāk? Ko saglabāt, no kā atteikties?

23.oktobris – 24.decembris

Pieredzi, kas gūta gada siltajos mēnešos, tagad jāizmanto pēc pilnas programmas. Tikai nevajag to teikt skaļi. Laiks pārbaudīt, ko esam iemācījušies, cik veiksmīgi piemērojušies dzīvei pēc Lapsas likumiem – šajā periodā ļoti svarīgs būs mūsu reakcijas ātrums un veiklība.

la.lv

Leave a Comment