Kamēr es 5 gadus dzīvoju un strādāju Eiropā – manam vīram parādījās jauna ģimene

Un lūk, Tatjana beidzot bija dzimtenē. Bet nez kāpēc neviens neieradās viņu sagaidīt. Viņa to izskaidroja ar ģimenes locekļu nodarbinātību. Tatjana mājā ieradās ar taksometru. Beidzot atgriezās savā mīļajā dzīvoklī. Vīrs atvēra durvis, apskāva viņu, bet viņa balsij bija tāds svešs tonis. Sekojot vīram, iznāca meita. Viņa apskāva Tatjanu, bet kaut kā tas notika bez liela prieka.

Pēc pusstundas atnāca dēls ar savu līgavu un sāka dalīties savos plānos. Viņš sacīja, ka pēc mēneša būs kāzas, ka ir pasūtījuši vietu dārgākajā pilsētas restorānā. Tam sekojoši dēls un jaunā līgava plānoja doties uz Kipru. Bija arī mājiens, ka jaunajai ģimenei vajadzīgs jauns dzīvoklis. Pēc neilgas sarunas dēls un viņa nākamā sieva aizbrauca kārtot kaut kādas savas lietas.

Tatjana iegāja savā istabā. Viņu pārsteidza sievietes lietas, kas tur atradās. Vīrs to izskaidroja ar to, ka meita šīs drēbes atstāja nejauši.

Tatjana naktī praktiski negulēja. Viņa taču gaidīja daudz priecīgāku satikšanos. Viņai radās iespaids, ka pašas mājās viņu ne pārāk gaida.

Nākamajā dienā Tatjana devās uz pilsētu. Pa ceļam viņa satika paziņu. Viņa atvēra Tatjanai acis. Izrādījās, ka cita sieviete jau ilgu laiku dzīvo viņas mājā. Viņas vīrs viņu atveda tikai dažus mēnešus pēc tam, kad Tatjana bija devusies smagi strādāt uz Itāliju. Dēls un meita nekur nestrādā. Visi dzīvo no naudas, ko sūta Tatjana. Turklāt visi dzīvo labi, izņemot Tatjanu.

Lasi arī: Burvīgi piecīši: kā dzīvo slavenā Artamkinu ģimene pēc 12 gadiem

Tagad sieviete visu saprata. Aukstums un atsvešinātība bija izskaidrojams ar to, ka vīrs un bērni saprata, ka tagad viņiem neviens naudu nesūtīs.

Neko nesakot, Tatjana sakrāmēja savu čemodānu un aizgāja. Viņa nolēma nopelnīt naudu sev. Sieviete vēlējās iegādāties atsevišķu dzīvokli, lai sāktu jaunu dzīvi, dzīvi sev. Runājot par vīru un bērniem, viņiem ir laiks sākt pelnīt naudu, nevis tikai tērēt citu nopelnīto.

Avots: runabildes.lv

COMMENTS

Leave a Comment