Kristīnes Misānes bijušais dzīves biedrs laidis klajā “propagandas video”, kurā stāsta savu versiju

Kamēr Latvijas pilsone Kristīne Misāne turpina cīņu pret izdošanu Dienvidāfrikas Republikai (DĀR), kur viņai draud 15 gadu cietumsods par pašas bērna nolaupīšanu un citām apsūdzībām, viņas bijušais partneris publicējis internetā video, cenšoties nosvērt sabiedrības viedokli par labu sev un apgalvo, ka tieši Misāne attiecībās bijusi vardarbīga.

 

Video ir veidots ļoti profesionāli, kas liecina, ka piesaistīts kāds speciāls video veidošana uzņēmums.  Misānes bijušais dzīvesbiedrs un DĀR pilsonis Johans Groblers video nerunā. Tik vien atļāvis kā sevi nofilmēt.  Runāšana video ierunātājam, kurš nopietnā balsī stāsta Groblera notikumu versiju.

 

Video sniegts neglaimojošs Misānes raksturojums, teikts, ka viņa attiecībās ar dzīvesbiedru bijusi vardarbīga un slikti izturējusies pret partnera bērniem no iepriekšējām attiecībām, un apgalvots, ka tieši tas bijis iemesls, kādēļ Groblers nolēmis šķirties no viņas.

Video, kuram dots nosaukums “Tēva sauciens pēc taisnīguma”, sākas ar kadriem no lietaina pagalma pie mājas, kurā ģimene dzīvojusi DĀR.

Tālākajos kadros redzams plašā nama interjers un meitenītes istaba, bet balss fonā stāsta par smiekliem un laimi, kas reiz esot pieredzēta šajā mājā, kur tagad valdot tikai sēras.

Lasi arī: Kamēr es 5 gadus dzīvoju un strādāju Eiropā – manam vīram parādījās jauna ģimene

Video pieminēta vecāku šķiršanās un tālāk stāstīts, ka nepilngadīgais bērns bez brīdinājuma aizvests no drošas vides uz svešu valsti, proti, Latviju, kuras valodu viņa neprot un kuru tagad spiesta saukt par mājām.

Video norādīts, ka Latvijā medijos Misāne atspoguļota kā māte, kura bēgusi savu bērnu drošības dēļ, bet uzsvērts, ka stāstam vienmēr ir divas puses un mēģināts apgāzt Misānes radīto pozitīvo tēlu.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Leave a Comment