Kāpēc emocijas nevar kalpot par stabilu pamatu attiecībām?

Ir ļoti svarīgi noteikt, vai jūsu partneris tevi mīl par to, kas jūs patiešām esat, nevis par to, kas viņam pašlaik šķiet. Tas ir nepieciešams, jo attiecības var izbeigties ļoti ātri, ja tās balstās tikai uz to, ko cilvēks uztver noteiktā laika brīdī, ko var viegli pārvarēt brīžos.

Tas nekādā veidā nedrīkst noteikt, kā jūs veidojat attiecības vai kā tās ilgtermiņā atbalstīt. Lai izveidotu laimīgu attiecību, emocijas patiešām ir nepieciešamas, bet tas prasa arī mīlestību, spēcīgas morāles vērtības un daudz ko citu.

Lasi arī: Maska, kuru nēsā iemīlējies vīrietis atkarībā no viņa zodiakālās zīmes

Emocijas ir kaut kas, kas ilgi paliek pie mums. Vienā brīdī mēs varam būt iemīlējušies cilvēkā, un nedaudz vēlāk mēs varētu nolādēt viņa eksistenci!

Šī emociju atšķirība nenozīmē, ka jums vajadzētu atteikties no viņa klātbūtnes savā dzīvē un atteikties no attiecībām, kas varētu kļūt par kaut ko skaistu. Emocijas ir jātur atsevišķi no mīlestības, jo tas savainos abus.

Tādējādi abiem partneriem ir jāsaprot, ka viņu mīlestībai jābūt tik lielai, ka tā var uzvarēt pār visu; bet ne nenozīmīgas emocijas, kas var sabojāt kāda dzīvi.

Mīlestība, kad tā ir tikai sākusies, dod mums prieku. Bet, kas notiek, ka tā ātri pāriet, un tāpēc to nevajadzētu uztvert kā mīlestību.

Tie ir īslaicīgi impulsi, kurus hormoni izdalījuši un kuriem nav nekāda sakara ar jūtām, kas var kļūt par mīlestību. Vienkārši sakot, mūsu izjūtas var mainīties tikpat ātri kā vēja virziens pirmdienas rītā.

Reālās attiecības ir atkarīgas no uzticības un vērtībām. Vērtības, kuras kopīgas jums ar jūsu partneri, rada vibrācijas, kas ir svarīgas veselīgu attiecību uzturēšanai.

Emocijas ir būtiska daļa no attiecībām, un tomēr tās nav tik svarīgas, kā jūs varētu domāt, ja mēs runājam par visvairāk tīra veida attiecībām.

Attiecības ir smags darbs. Jūs nevarat tās vienkārši izmest, jo tās ir svarīgas un ietekmē jūsu dzīvi, pat ja jūs domājat, ka tā nav!

Avots: esotericblog

Leave a Comment