Kaislīgāka seksuālā dzīve un vēl deviņi iemesli, kāpēc nodarboties ar jogu

3.Joga ir lielisks veids daudzu muskuļu grupu stiprināšanai
Katra jogas poza stiprina noteiktu muskuļu grupu, īpaši dziļo muskulatūru. Jogas asanas attīsta lokanību, tonizē ķermeni, aktivizē un atjauno enerģētisko centru darbību.

4. Joga padara prātu asāku
Joga ir dabisks veids, kā uzlabot atmiņu. Šīs nodarbības var arī palīdzēt uzlabot smadzeņu darbību un uzlabot reakciju pēc treniņa.

5. Joga var mazināt sāpes
Kakla sāpes, ceļgalu sāpes, muguras sāpes. Joga ir lielisks risinājums šāda veida kaitēm. Jogas praktizēšana var samazināt hroniskas sāpes, liecina Hārvarda Medicīnas skolas pētījums.

6. Joga palīdz pret bezmiegu
Aizmirsti miega zāles, ļauj jogai nodrošināt tev dziļu miegu. Pētījumi rāda, ka jogas praktizēšana var palīdzēt cīņā pret bezmiegu. Tai piemīt nomierinoša iedarbība, tāpēc nav šaubu, ka tavs prāts pēc nodarbības būs mierīgs un gatavs atpūtai.

7. Joga ļauj uzvarēt migrēnu
Ardievu, galvassāpes! 2007.gadā veikts pētījums liecina, ka tiem, kas cieš no migrēnas, joga palīdz samazināt sāpju biežumu un intensitāti.

8. Joga var uzlabot seksuālo dzīvi
Ja vēlies padarīt kaislīgāku savu seksuālo dzīvi, vispirms dodies uz jogas studiju. Pētījumos pierādīts, ka nodarbošanās ar jogu var palielināt seksuālo apmierinātību. Tas attiecas ne uz sievietēm. Gan sievietes, gan vīrieši, kas praktizē jogu, savā seksuālajā dzīvē jūtas daudz laimīgāki.

9. Joga padara elastīgāku un līdzsvarotāku
Saki ardievas neveiklībai. Regulāra jogas praktizēšana var palīdzēt uzlabot līdzsvara sajūtu un muskuļu elastīgumu. Un neraizējies, ja esi iesācējs. Pastāv veidi, kas modificē jogas pozas iesācēju vajadzībām, kuras tu vari izmantot, kamēr iegūsti lielāku trenētības līmeni.

10. Joga var palīdzēt uzlabot omu
Kurš gan nav sajutis priekpilnu noskaņojumu pēc grūta treniņa? Pētījumi rāda, ka jogas praktizēšana var uzlabot garastāvokli. Vai tu jau esi sagatavojis paklājiņu jogas nodarbībai?

la.lv

Leave a Comment