Kāpēc zvaigžņu zīmju pārstāvji pārtrauc attiecības

Lauva

Lauvas ir ļoti  narcistiski cilvēki. Viņi neaizkavēs šķiršanos, ja jutīs, ka viņus neapbrīno. Ja cilvēks, kurā Lauva ir iemīlējies, pārstāj izrādīt savu mīlestību, attiecības nebūs ilgas. Lauvas, visticamāk, piekritīs palikt vienatnē, nevis ar tiem, kas viņus nenovērtē.

Jaunava

Jaunavas šķiras tikai tad, ja ir pilnībā vīlušās. Šīs zīmes pārstāvji mīlas attiecībās var izturēt daudzas problēmas un satricinājumus, taču viņi tās sagraus tikai tad, kad problēmas nebūs iespējams atrisināt. Kamēr vien būs iespēja kaut ko salabot, Jaunavas to darīs. Lai provocētu Jaunavu uz šķiršanos, jums ir jāmēģina.

Svari

Svari  ir ļoti savtīgi . Šī iemesla dēļ, lai šķirtos, viņiem tikai jāredz, ka viņi nav tie iekārojamākie. Dažās situācijās Svari var izprovocēt attiecību lūzumu, ja viņiem netiek pievērsta pienācīga uzmanība, netiek izteikti komplimenti, netiek pasniegtas dāvanas. Svariem vajadzētu būt mīļotā cilvēka Visuma centram. Pretējā gadījumā jūs varat tikt nopietni pamesti.

Skorpions

Skorpions ir atriebīgākā zvaigžņu zīme. Viņiem nevajag tevi pamest. Tie liks tev pašam doties prom, pa ceļam pārdzīvojot visas elles mokas. Lai Skorpions jūs atstātu viens, jums jākļūst par neticami garlaicīgu cilvēku. Skorpioni augstu vērtē stabilitāti un nopietnību, taču viņi nepiedod viduvējību, bet gan bēg no tās.

Strēlnieks

Lai neprovocētu Strēlnieku izjaukt attiecības, ir svarīgi iemācīties pārvaldīt savas emocijas. Viņi nepiedod kliedzienus un dusmu lēkmes, tāpēc jūs varat ar viņiem saprasties tikai tad, ja zināt, kā sevi kontrolēt. Attiecības ar Strēlnieku ilgst līdz pirmajam nopietnajam strīdam. Ja vēlaties nopelnīt viņu mīlestību un cieņu, jums būs jāapgūst diplomātijas, atturības un elastības prasmes.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji tiek galā ar šķiršanos?

Lasi arī: Hobiji saskaņā ar Zvaigžņu zīmi: daži tiešām ir neaptverami dīvaini!

Mežāzis

Viens no  Mežāžu laimes atrašanas noteikumiem ir brīvība un pašpietiekamība. Ja jūs pārkāpjat viņu personīgo telpu, viņi jūs nekavējoties pametīs. Mežāžiem ir vajadzīgs dvēseles radinieks, kurš spēj saglabāt distanci un izturēt viņu grūto dabu. Ja cilvēks uz to nav spējīgs, tad Mežāzis dos priekšroku izklīst.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir viena no  greizsirdīgākajām zvaigžņu zīmēm. Tomēr greizsirdība reti kļūst par iemeslu attiecību pārtraukšanai. Šķiršanās varbūtība būs daudz lielāka, ja līdzās Ūdensvīram būs garlaicīgs un kaitinošs cilvēks. Šīs Zīmes pārstāvji mīlestībā necieš rutīnu un trulumu.

Zivis

Lielākajai daļai Zivju ir grūti saskarties ar vilšanos. Tas nozīmē, ka viņi var pārtraukt attiecības, ja mīļotais izrādīsies ne tāds, kādu viņi viņu iedomājās. Zivīm ir daudz vieglāk izklīst, nekā izlabot izvēlēto vai mēģināt pieņemt viņu tādu, kāds viņš ir.

Ja esat piedzīvojis šķiršanos, neesiet drosmi. Turpiniet meklēt kādu, kas varētu jūs padarīt laimīgāku. Meditācija par mīļotā cilvēka piesaistīšanu jums palīdzēs .

Leave a Comment