Kāposta tīteņi ar “odziņu” un ar neparastu pildījumu un mērci – šim ēdienam jākļūst par klasiku

Mērcei/uzlējumam:

Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
Ūdens
Sāls

 

Pagatavošana:

Izjauc kāpostu un lapām nogriež apakšējo daļi un 2 – 3 minūtes apliet ar karstu, verdošu ūdeni.

 

Tad arī vienkāršāk var nogriezt cieto daļu.

 

Pildījumam sagriež vistas fileju, smalki sakapā sēnes, tomātus, zaļumus. Visu samaisa un pievieno biezpienu, sāli un piparus. Rullē kāpostu tīteņus un liek veidnē.

Rullē kāpostu tīteņus un liek veidnē.

Sagatavo pārlējumu. Lai to izdarītu, sajauciet tomātu pastu, ķiplokus, sāli un ūdeni. Pārlej kāpostu tīteņus un liek cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm.

Lasi arī: Slavenā vistas recepte no Toskānas – recepti izbaudījuši jau miljoniem cilvēku, tagad arī tava kārta

Pasniedz ar zaļumiem vai skābo krējumu.

Leave a Comment