Kāposta tīteņi ar “odziņu” un ar neparastu pildījumu un mērci – šim ēdienam jākļūst par klasiku

Žēl, ka šo gardo ēdienu nesāku gatavot jau daudz ātrāk. Tas ir ļoti garšīgs un nav taukains. Man ļoti garšo kāpostu tīteņi, tāpēc bieži eksperimentēju ar receptēm.

Šī, manuprāt, ir recepte, kurai jākļūst par klasiku! Kāpēc vispār man tā garšo kāpostu tīteņi. Pimkārt, jo tas ir ļoti veselīgs ēdiens.

Kāpostu tīteņi ir ļoti gardi un veselīgi ēdieni, kas tiek gatavoti no kāpostiem, kuru sastāvā ir daudz vitamīnu un minerālvielu, kas ir ļoti būtiski cilvēka Vese***ai. Kāpostu tīteņu pagatavošanas process ietver kāpostu marinēšanu, lai noņemtu visu rūgto garšu un pēc tam maisīšanu ar garšvielām, piemēram, karotīniem, garšaugiem un citiem piedevām pēc gaumes.

Kāposti satur augstu C vitamīna līmeni, kas ir ļoti būtisks imūnsistēmas stiprināšanai, bet ļauj cīnīties pret ādas novecošanu un dabiski cīnīties pret dažādām slimībām. Tāpat kāpostos ir vitamīns K, kas palīdz As**s recēšanā. Turklāt kāpostos ir daudz A vitamīna, kas ir svarīgs cilvēka redzei.

Īpaši svarīgs elements kāpostos ir sinigrīns, kas tiek uzskatīts par spēcīgu antikancerogēnu. Sinigrīns ir īpaši cieši saistīts ar kāpostu un var palīdzēt aizsargāt pret noteiktām vēža šūnām, kas var izraisīt dažādu audzēju veidošanos.

Lasi arī: Slavenā vistas recepte no Toskānas – recepti izbaudījuši jau miljoniem cilvēku, tagad arī tava kārta

Turklāt kāposti ir zems kaloriju avots un bagāti ar šķiedrvielām, kas palīdz sasniegt svara mērķus, uzturēt normālu gremošanas sistēmu un uzlabot sirds veselību.

Vienkārši izmantojot kāpostu tīteņus regulāri, jūs varat iegūt vērtīgus vitamīnus un minerālvielas, kas palīdz iegūt un saglabāt veselīgu ķermeni. Tāpēc kāpostu tīteņi ir tik gards un veselīgs ēdiens, kas var palīdzēt uzturēt labu veselību un samazināt saslimšanas risku.

 

Sastāvdaļas:

Ķīnas kāposta lapas – 10

Vistas fileja – 500g

Šampinjoni – 150g

Tomāti – 1 – 2 gab.

Biezpiens – 2 – 3 ēdamkarotes

Dilles

Pipari

Sāls

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment