Kāršu horoskops. Uzzini, ko nozīmē, ja esi dzimis Kreiča zīmē!

kreicis-768x521

Kreiča dūzis – zināšanu slāpes

Kreiča dūža būtība – slāpes pēc zināšanām apvienojumā ar slāpēm pēc mīlestības. (Kreiča dūža karmiskā kārts ir ercena divnieks). No vienas puses, Kreiča dūzis pēta mīlestību, no otras puses, patiesi tiecas atrast ideālu dzīvesdraugu.

Cilvēkiem, kas dzimuši kreiča dūža ietekmē, ir raksturīga neizvēlība, taču tā izpaužas tikai līdz brīdim, kad viņi iegūst savu sapņu objektu. Kreiča dūži labāk izvēlas būt vienatnē, nevis sabiedrībā, taču viņi sevi nevienam pilnībā neatdod, kamēr nav satikuši tieši to cilvēku, kurš viņiem vajadzīgs.

Tāpat kā visi dūži kreiča dūži ir nepacietīgi un nemierīgi. Viņu ziņkārība izraisa slāpes pēc zināšanām, mudina veidot lielas bibliotēkas un dažādas zinātniskās kolekcijas. Pateicoties zinātkārei, kreiča dūži saglabā jaunību pat vēlīnos dzīves gados. Viņus vienmēr interesē jaunas lietas, idejas, diskusiju objekti.

Kreiča dūži ir ļoti atjautīgi un izmanto savas prāta un radošās spējas kā kapitālu. Šie cilvēki var pelnīt naudu jomās, kas saistītas ar mākslu, un visur citur, kur viņu spējas un asais prāts var nest labumu.

Kreiča dūži līdzjūtīgi un uzmanīgi attiecas pret citiem cilvēkiem, kas palīdz iegūt draugus darbā un veicina labu saziņu. Atrodoties blakus kreiča dūzim, daudzi jūtas ļoti komfortabli, jo viņš palīdz cilvēkiem sajust savu nozīmību un neatkārtojamību. Kreiča dūži ir asprātīgi un patīkami sarunbiedri.

Kreiča dūžu dzīvē bieži visnotaļ nozīmīga loma ir viņu mātēm. Parasti tās ir ļoti spēcīgas sievietes, kam piemīt ass prāts un attīstīta intuīcija. Attiecības ar māti atstāj ilglaicīgu ietekmi uz kreiča dūžiem, bieži iespaidojot viņu mīlas dzīvi un attiecības ar sievietēm.

Vēlīni dzīves gadi kreiča dūžiem nenesīs prieku, ja viņi nevērsīsies pēc vadības pie garīgajiem spēkiem. Kreiča dūžus mūža nogalē var piemeklēt materiālas problēmas vai arī panākumi garīgajā jomā.

Laimīgākie būs tie kreiča dūži, kuru nerimstošie zināšanu meklējumi attieksies arī uz pašrealizāciju. Bieži kreiča dūži ir mūžīgie ceļotāji, kuriem nepieciešami ceļojumi un pārmaiņas dzīvē un darbā, lai vienlaicīgi apmierinātu zināšanu slāpes un atbrīvotos no iekšējā nemiera.

Kreiča divnieks – sarunu kārts

Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir dažādi raksturi. Daļa no kreiča divniekiem gandrīz no visa baidās, it īpaši no vientulības, un dara visu iespējamo, lai viņiem apkārt būtu cilvēki, kas viņus mīl, vai ar kuriem var iesaistīties sarunās. Šie ļaudis ir sabiedriski un gūst baudu un aizraujošas tērzēšanas.

Taču ir arī citādi kreiča divnieki – viņi dzīvo noslēgtībā un šķiet, ka viņiem neviens nav vajadzīgs. Tomēr patiesībā arī šie kreiča divnieki baidās no vientulības, un viņiem blakus vienmēr ir kāds cilvēks, kam viņi ir ļoti pieķērušies. Kreiča divnieku uzvedība lielā mērā saistīta ar viņu karmisko kārti – pīķa dūzi -, kas nozīmē slēptas bailes no Nā*es vai pārmaiņām.

Neraugoties uz to, cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir kreiča divnieks, ir apveltīti ar daudzām spējām un talantiem. Viņi ir neaizvietojami uzņēmējdarbībā un cilvēkiem, kuri darbā dod priekšroku partnerattiecībām.

Kreiča divnieku dzīves ceļš bieži izrādās pārsteidzoši gluds. Šai kārtij ir piešķirta spēcīga aizsardzība, un kreiča divniekiem ir par ko teikt paldies liktenim. Ja viņi sapratīs, cik patiesībā pārpilna ir viņu dzīve, tas palīdzēs atbrīvoties no slēptajām bailēm.

Kreiča divnieki mīl iesaistīties sarunās un apmainīties ar idejām. Šiem cilvēkiem ir spīdošas prāta spējas, kuras viņi lieliski prot izmantot. Kreiča divnieki ir asprātīgi un apburoši, ja vien viņus nepārņem bailes, kuru dēļ viņi kļūst aizkaitināmi un kašķīgi.

Kreiča divnieku dzīvē daudz kas ir iepriekš noteikts, tāpēc daļa no viņu uzdevuma ir vienkārši pieņemt lietas tādas, kādas tās ir (it īpaši pašiem sevi un savus tuvākos).

Kreiča trijnieks – rakstnieka kārts

Šīs kārts radošās spējas izpaužas dažādos variantos. Augstā līmenī cilvēki, kas dzimuši kreiča trijnieka ietekmē, var kļūt par pazīstamiem rakstniekiem, skolotājiem vai māksliniekiem. Zemā līmenī šie ļaudis var ciest no nemiera un neizlēmības un tērēt savu laiku tukšām, vieglprātīgām izklaidēm. Pat attīstītākajiem kreiča trijniekiem nemiers un neizlēmība bieži vien sagādā galvenās problēmas dzīvē.

Veiksme dzīvē vienmēr ir atkarīga no paša cilvēka un no tā, kā konkrētā personība izmanto savus dabas dotos talantus un spējas. Kreiča trijnieki ir visnotaļ apdāvināti, taču bailes no nabadzības nereti pamudina viņus izmantot savu radošo potenciālu šaubīgos veidos. Un vienreiz ieejot apburtajā lokā, pēcāk saraut to ir ļoti grūti.

Kreiča trijnieks ir viena no labvēlīgākajām kārtīm biznesam. Tās otrā karmiskā kārts – kārava karalis – apvelta kreiča trijnieku ar talantu lietišķo attiecību jomā. Kreiča trijnieki var kļūt par lieliem uzņēmējiem un viegli iegūt vadošu amatu, lai kādā sfērā viņi nestrādātu.

Tomēr kreiča trijnieku pirmā karmiskā kārts – kārava piecinieks – pamudina viņus izvēlēties tādu profesiju, kas īpaši neierobežo viņu brīvību. Tāpēc kreiča trijnieki bieži ir brīvmākslinieki. Pateicoties saviem iedzimtajiem talantiem, viņi var kļūt par veiksmīgiem literātiem, oratoriem vai producentiem.

Tomēr kreiča trijnieku dzīves ceļš ne vienmēr ir rozēm kaisīts. Šiem ļaudīm bieži nākas saskarties ar emocionālām problēmām, jo viņiem ir nosliece izveidot mīlas sakarus, kas karmiski ir lemti neveiksmei, un uzskatīt, ka šāda savienība ilgs mūžīgi. Tomēr no smagas vilšanās var izvairīties, ja pret šīm neveiksmēm attiecas kā pret sava veida panākumiem, pakāpieniem, kas ved uz augstāku līmeni.

Ja kreiča trijnieks izmantos savas garīgās zināšanas, viņš dzīvē gūs lielus panākumus. Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir lemts būt par “enerģijas transformatoriem”, kuri pārvērš nemieru radošumā, bet bailes – ticībā.

Kreiča četrinieks – intelektuālās apmierinātības kārts

Kreiča četrinieks ir stabilitātes kārts, tomēr kreiča piecinieks kā kreiča četrinieka karmiskā kārts norāda uz tai piemītošu slēptu nemieru, kas var izpausties dažādos veidos. Cilvēki, kas dzimuši kreiča četrinieka ietekmē, ir progresīvi un spēj savā darbā izmantot radošas idejas, neļaujot sev novērsties no virzības uz panākumiem.

Kreiča četriniekiem ir stingri uzskati un viņi tos nemaina apkārtējo ietekmē, ja vien nesaskata svarīgus iemeslus šādām izmaiņām. Vārds “stūrgalvība” attiecināms uz kreiča četriniekiem gandrīz visās dzīves jomās. Viņiem patīk strīdēties, jo visbiežāk diskusijās viņi uzvar, kā arī parasti ir uzvarētāji tiesas procesos, kuros ir iesaistīti.

Kreiča četrinieki ir apveltīti ar spēcīgu ķermeņa uzbūvi un nebaidās no fiziska darba. Kreiča četrinieks ir viena no veiksmīgākajām kārtīm kavā. Šīs kārts pārstāvjiem labi padodas darbība tirdzniecības jomā. Viņi mīl iesaistīties sarunās ar citiem cilvēkiem par saviem uzskatiem un pasaules skatījumu.

Ja viņi kontrolē savu kaislību pret diskusijām, tad saglabā teicamu darbinieku reputāciju. Tomēr ar to viņiem nepietiek. Kreiča četrinieki vēlas tādus pašus panākumus gūt mīlestības sfērā, un tas kļūst par viņu dzīves galveno uzdevumu. Kreiča četrinieki vēlas saņemt atzinību no apkārtējiem, lai gan paši visai negribīgi atzīst citu cilvēku pozitīvās īpašības.

Turklāt slāpes pēc panākumiem darbā viņu dvēselē konkurē ar slāpēm pēc mīlestības. Vēlīnos dzīves gados kreiča četrinieki parasti gūst panākumus un sasniedz augstu materiālo līmeni. Kreiča četrinieki tiek dēvēti par zināšanu glabātājiem. Viņi visiem demonstrē, ka informācijai ir praktiska vērtība un ka cilvēks var sasniegt laimi un uzplaukumu, izmantojot to, kas viņam dāvāts no dabas.

Kreiča piecinieks – patiesības meklētājs

Kreiča piecinieks nozīmē nepastāvīgumu un nemierīgu prātu. Cilvēkiem, kam šī ir dzimšanas kārts, raksturīga liela zinātkāre, kas pastāvīgi pamudina viņus uz pārmaiņām. Ercena piecinieks kā viņu karmiskā kārts liecina par to, ka daudz pārmaiņu notiek arī mīlas dzīvē, tāpēc kreiča piecinieki parasti nav īpaši piemēroti laulības dzīvei.

Parasti šie ļaudis ir neapdomīgi drosmīgi un viņiem patīk nodarboties ar dažādiem pētījumiem un meklējumiem. Tieši tāpēc viņi kā no mēra bēg no dažādām lietām un cilvēkiem, kas prasa ievērot kaut kādus pienākumus. Dažos gadījumos tas pārvērš kreiča pieciniekus par klaidoņiem un ārkārtīgi nepastāvīgiem cilvēkiem.

Kreiča piecinieks ir nemierīgākā kārts kavā. Lai gan šīs kārts pārstāvji viegli piemērojas jauniem apstākļiem, maina dzīvesvietu vai dzīvesveidu, šajā ziņā parasti rodas daudzas strīdīgas situācijas, ko kreiča piecinieku dzīves komplektā simbolizē Saturna kārts – pīķa piecinieks.

Pīķa dūzis kā Venēras kārts norāda uz slepeniem mīlas sakariem un neizlēmību partnera izvēlē. Šis pats dūzis apvelta daudzus kreiča pieciniekus ar paaugstinātu seksualitāti un skaistu balsi. Kārava septiņnieks kā Jupitera kārts ir miljonāra zīme, un daudzi kreiča piecinieki patiešām ir bagāti, lai arī tērē vai zaudē naudu tikpat ātri, cik to iegūst.

Kreiča pieciniekiem vajadzētu izvairīties no spekulācijām un azartspēlēm. Lai gan viņi ir veiksmīgāki nekā citas kārtis, tieksme pēc tēriņiem neļauj pareizi rīkoties ar naudu.

Kreiča piecinieki ir nepārspējami tirdzniecībā un starpniecībā, jo prot izveidot sakarus ar cilvēkiem. Kreiča pieciniekiem, kas dzimuši Dvīņu vai Jaunavas zīmē, bieži piemīt īpaša iestāstīšanas māksla vai pašizpausmes veidi, kas var atnest lielus panākumus tirdzniecības vai starpniecības jomā.

Dabas dotā zinātkāre sniedz kreiča pieciniekiem daudz zināšanu, taču bieži viņi tās neizmanto vai ieciklējas uz vienu domu – šī īpatnība pārvērš viņus par skeptiķiem.

Vēlīnos dzīves gados interese par garīgām nodarbēm palīdz kreiča pieciniekiem sasniegt lielu apmierinājumu. Viņi saņem atbildes uz jautājumiem, kas ienes viņu dzīvē mieru un harmoniju. Šajā ziņā kreiča pieciniekiem var lieti noderēt garīgais skolotājs.

Kreiča sešinieks – misionāra kārts

Kreiča sešinieku dēvē arī par ekstrasensa kārti, taču interesanti, ka cilvēki, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, reti apzinās savus iedzimtos dotumus. Turklāt kreiča sešinieks nozīmē atbildību par patiesību.

Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, ir jāizveido sev patiesību sistēma, pēc kuras vadīties savā dzīvē. Iegūstot šādu sistēmu, kreiča sešinieki spēj sniegt pasaulei ļoti daudz labuma.

Kamēr kreiča sešinieki nav atraduši savu dzīves ceļu, viņi ir ārkārtīgi noraizējušies un neizlēmīgi. Viņiem jāiemācās uzturēt iekšēju līdzsvaru un harmonisku saziņu ar apkārtējiem cilvēkiem.

Nereti kreiča sešinieki viegli tiek pie finansiālas labklājības – vispār šai kārtij ir nosliece uz augstākā līmeņa materiālo un garīgo panākumu sasniegšanu. Tomēr pastāv briesmas, ka kreiča sešinieks apmierināsies ar to, kas viņam jau ir, un nevēlēsies virzīties tālāk.

Kreiča sešiniekiem ir uzlikta īpaša karma, kas saistīta ar spēka ļaunprātīgu izmantošanu. Parasti viņiem agri vai vēlu nākas saskarties ar šo problēmu – vai nu viņi nonāk vadošā amatā, kur mācās pareizi rīkoties ar varu, vai arī piesaista savā dzīvē kādu spēcīgu cilvēku, ar kuru ir spiesti cīnīties. Tā vai citādi galu galā kreiča sešinieki izprot patieso varas nozīmi un secina, kādus kārdinājumus tā rada.

Vairāki kreiča sešinieki ir apveltīti ar īpašu misiju, kuras būtība ir aizvest citus līdz senas un spēcīgas patiesības slieksnim. Šie cilvēki ir gaismas nesēji. Ja viņi apzinās savus slēptos resursus un dabas doto intuīciju, tad iegūst augstāko spēku aizsardzību un aizbildniecību.

Kreiča septiņnieks – garīgo zināšanu kārts

Visi septiņnieki ir augsti garīgas kārtis, taču cilvēkam pašam ir jāpiekopj šis garīgums un jāpārvērš negatīvās tendences patiesos sasniegumos un personīgajā brīvībā. Pretējā gadījumā viņu sagaida tikai nepatikšanas.

Kreiča septiņnieku problēmu klāstā ir negatīvi aspekti domāšanā, kas izraisa nemieru, šaubas un pesimismu. Kreiča septiņnieki ir apveltīti ar iedzimtu intuīciju un vērīgumu, taču tad, ja viņi nesekos saviem iekšējiem impulsiem, Saturna ietekme nesīs viņiem daudzas vilšanās un dažkārt – pat ilgstošu depresiju.

Kreiča septiņniekiem ir pietiekami spēka, lai tiktu galā ar savām problēmām un iegūtu slavu un atzinību, pēc kuras viņi tiecas, tomēr, lai to paveiktu, nepieciešams pielikt lielas pūles.

Pilnīgi iespējams, ka dažādos dzīves periodos kreiča septiņnieki saņems lielas naudas summas, taču viņiem ir tendence tērēt šo naudu ar neticamu vieglumu. Kreiča septiņniekiem nepiemīt spēja viedi rīkoties ar finansēm – viņi naudu iztērē ātrāk nekā nopelna. Kārava astoņnieks kā kreiča septiņnieka karmiskā kārts iedveš viņam vēlmi pēc slavas un atzinības, taču tas var novest pie tā, ka kreiča septiņnieks pārvēršas par naudas šķērdētāju.

Šo nepatikšanu cēlonis meklējams domāšanas veidā, tāpēc kreiča septiņniekiem vienkārši ir jāseko savām domām, neļaujot sev ieslīgt nomāktībā un pesimismā. Pozitīvu ietekmi uz kreiča septiņniekiem vienmēr atstāj iedziļināšanās garīgajās mācībās.

Otrs kreiča septiņnieka uzdevums ir attīstīt sevī godīgumu un tikumību. Tas saistīts ar kreiča septiņnieka otro kārti – pīķa kalpu -, ko nereti dēvē par zagļa kārti. Ja kreiča septiņnieks pieļaus, ka slāpes pēc panākumiem pārmāc morālos principus, viņam būs smagi jācieš, it īpaši mīlas un ģimenes attiecību jomā.

Kreiča astoņnieks – prāta spēka kārts

Kreiča astoņnieks ir apveltīts ar milzīgu prāta spēku un ir ļoti grūti viņu pārliecināt pieņemt svešu viedokli. Cilvēki, kam kreiča astoņnieks ir dzimšanas kārts, bieži kļūst par labiem advokātiem, taču spēj veiksmīgi strādāt arī citās intelektuālās darbības jomās.

Šīs kārts ietekmē dzimuši ne mazums pazīstamu ķīmiķu, raķešu instruktoru un atomfiziķu. Principā kreiča astoņnieki spēj veiksmīgi darboties jebkurā sfērā.

Kreiča astoņnieka dzīves ceļš ir gluds un patīkams. Šīs kārts pārstāvji var sasniegt gandrīz visu, ja izvirza sev skaidru mērķi. Daudzi kreiča astoņnieki viegli tiek pie bagātības un slavas, taču viņiem ir jāseko tam, lai dzīve ritētu līdzsvarā.

Lai gūtu panākumus, kreiča astoņniekiem nepieciešams prāta un emocionāls miers. Kreiča astoņniekiem piemīt liela psihiskā enerģija un viņi var kļūt par izciliem dziedniekiem. Jebkurš no kreiča astoņnieku talantiem var padarīt viņus slavenus.

Lai šīs kārts pārstāvju dzīve būtu pilna veiksmes un laimes, viņiem ir tikai skaidri jāapzinās savi mērķi. Tomēr kreiča astoņniekiem ir grūti piemēroties situācijas izmaiņām – viņu koncepcijas, idejas un principi ir ārkārtīgi neelastīgi.

Nereti kreiča astoņnieki jau piedzimst ar zināmu principu sistēmu un nevēlas no tās atkāpties ne par soli. Tomēr kreiča astoņnieku dzīvē agrāk vai vēlāk noteikti būs tādi periodi, kad viņiem būs nepieciešams mainīt savu pasaules skatījumu. Šādi periodi ir grūti, taču tie ir nepieciešama daļa no kreiča astoņnieku karmas. Īstenojot savā apziņā vajadzīgās pārmaiņas, kreiča astoņnieki it kā atdzims, kļūs spēcīgāki un laimīgāki.

Ja kreiča astoņnieks savā darbā cilvēces labā apvienos spēkus ar ercena kalpu vai pīķa karali, iespējami visnotaļ veiksmīgi un ilglaicīgi rezultāti. Lai panākumi būtu lielāki, jāapzinās, ka šis darbs ir svarīgāks par personīgajām vēlmēm.

Kreiča deviņnieks – universālu zināšanu kārts

Kreiča deviņnieks ir paplašinātas apziņas kārts. Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, saņem atklāsmes par dzīvi un patiesas zināšanas par to, kas notiek uz Zemes. Šīs atklāsmes pie kreiča deviņniekiem atnāk tad, kad viņi ir atbrīvojas no saviem aizspriedumiem un stingrajām pasaules skatījuma sistēmām.

Kreiča deviņnieks ir skepticisma kārts. Cilvēkiem, kas dzimuši tās ietekmē, ir jāatbrīvojas no pesimistiskiem priekšstatiem, kas mantoti no iepriekšējām dzīvēm. Tikai pēc tam viņi iegūs piekļuvi savas kārts iekšējam spēkam. Daudziem tas izdodas, un viņi iegūst slavu un atzinību, ar savām idejām palīdzot cilvēcei.

Turklāt kreiča deviņnieks ir seksuālo baudu kārts. Ercena dāma kā karmiskā kārts un ercena divnieks kā Venēras kārts apvelta kreiča deviņniekus ar juteklismu un spēju viegli iemīlēties. Taču – ja kreiča deviņnieks ies savas jutekliskās dabas pavadā, viņš var tukši iztērēt daudz laika un enerģijas, kas viņam nepieciešama nopietnākiem uzdevumiem.

Kreiča deviņnieki ir nākuši pasaulē, lai noslēgtu lielu ciklu dvēseles attīstībā un dalītos ar citiem cilvēkiem ar savu zināšanu bagātību. Kreiča deviņniekiem ir jānomaksā seni parādi, it īpaši saviem tuviniekiem un cilvēkiem, kuru dzimšanas kārts ir ercena dāma.

Līdzko kreiča deviņnieki atbrīvosies no šiem parādiem, viņu priekšā pavērsies ceļš uz sava karmiskā uzdevuma izpildi, kas saistīts ar cilvēces apgaismošanu.

Finanšu jomā kreiča deviņnieki parasti ir veiksmīgi, ja dzenoties pēc naudas, neaizmirst par savām garīgajām vērtībām. Lietišķajā dzīvē viņiem parasti palīdz veiksmīgi uzņēmēji, kas pārstāv kārava masta kārtis.

Daļa kreiča deviņnieku dzīves uzdevumu saistīti ar godīgumu un atklātību. Nereti viņi iesaistās attiecībās ar cilvēkiem, kas nav augsti tikumīgi, un tie var viņus vilkt dibenā. Kreiča deviņniekiem ir jāiemācās sakoncentrēt savu mentālo spēku un pieturēties pie filosofijas, kas spēs nesāpīgi viņus izvest cauri visiem kāpumiem un kritumiem dzīves ceļā.

Kreiča desmitnieks – intelektuālo sasniegumu kārts

Cilvēki, kam kreiča desmitnieks ir dzimšanas kārts, ir ārkārtīgi neatkarīgas personības. Viņi vēlas pilnīgu un neierobežotu brīvību, lai vienmēr varētu darīt to, kas ienāk prātā. Sievietēm, kas pārstāv šo kārti, ir raksturīgs vīrišķīgs domāšanas veids.

Kreiča desmitniekiem ir ārkārtīgi spēcīgs intelekts. Slāpes pēc jaunām zināšanām padara kreiča desmitniekus par progresīviem cilvēkiem un parasti ļauj viņiem gūt panākumus dzīvē. Tomēr kreiča desmitniekiem ir jāiemācās kontrolēt savu prātu, kurš var sākt dzīvot pats savu dzīvi.

Nereti kreiča desmitnieki žēlojas, ka viņiem ir grūti naktīs iemigt nerimstošā iekšējā dialoga dēļ. Labākais veids, kā tikt ar to galā, ir novirzīt savu prātu uz vajadzīgo uzdevumu veikšanu un augstāko mērķu sasniegšanu. Lai būtu laimīgi, kreiča desmitniekiem ir daudz jāstrādā un pastāvīgi jājūt, ka viņi ir savā īstajā vietā.

Ercena trijnieks kā Marsa kārts norāda uz emocionālo nemieru un neizlēmību profesijas izvēlē, kas var traucēt kreiča deviņniekiem īstenot savas ambīcijas. Par to liecina arī kārava trijnieks, kas norāda uz to, ka kreiča desmitnieki daudz eksperimentēs pirms sapratīs, kas viņus patiešām apmierina. Kreiča desmitniekam piemīt liels panākumu potenciāls mākslas un garīgajā jomā, taču viņš savus talantus var izmantot arī negodīgā veidā.

Slāpes pēc garīga vieduma un garīgās filosofijas apgūšana palīdzēs kreiča desmitniekam pilnīgāk izbaudīt dzīvi. Augstākā pašrealizācija kreiča desmitniekam ir iespējama, veicot darbu, kas sniedz zināmu brīvības pakāpi un telpu radošajai pašizteiksmei. Galvenais kreiča desmitnieka uzdevums ir pareizi izvēlēties dzīves ceļu un saprast, kas tieši viņam var nest vislielāko apmierinājumu.

Kreiča kalps – radošs prāts

Radoša personība, negodīgs cilvēks… vai abi kopā? Pilnīgi iespējams, ka vistalantīgākais no kreiča kalpiem vienlaicīgi izrādīsies arī labākais Krā***ks. Kreiča kalps – tā ir izcila prāta un finansiālās apdāvinātības kārts.

Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, ir enerģiski un produktīvi. Ar savām spīdošajām prāta spējām viņi ir tālu priekšā parastajiem ļaudīm. Kreiča kalpi ir Ūdensvīra ēras cilvēki, kas sevī apvieno abu dzimumu iezīmes. Viņi ir progresīvi un pārstāv mūsu sabiedrības un civilizācijas evolūcijas virsotni.

Kreiča kalpiem piemīt ārkārtīgi izsmalcināts prāts, ar tā palīdzību viņi vienmēr var labi nopelnīt. Nereti viņi kļūst par uzņēmējiem. Ja darbs ļauj kreiča kalpiem izpaust radošās spējas, viņi var atrast savu nišu un gūt patiesu apmierinājumu, vienlaicīgi nopelnot lielu naudu.

Neraugoties uz spīdošajām prāta spējām, kreiča kalpi bieži ir nepiekāpīgi un viņiem patīk strīdēties (ko simbolizē kreiča divnieks kā Marsa kārts). Parasti kreiča kalpi nesaprot, ka bieži vien nesatiek ar apkārtējiem tieši tādēļ, ka viņiem ir tieksme uz debatēm.

Kreiča kalpi ir gatavi strīdēties jebkurā izdevīgā gadījumā, un viņi vienmēr gūst apmierinājumu no iespējas parādīt savu atjautību. Stūrgalvība dažkārt liedz kreiča kalpiem ieraudzīt lietas patieso būtību, toties tā sniedz viņiem iespēju līdz galam paveikt iesāktās lietas un aizstāvēt to, kam viņi tic.

Tā kā kreiča kalps ir “karaliskās ģimenes” loceklis, viņš izjūt nepatiku pret zemākajiem slāņiem, un apkārtējo trūkumi viņu nedaudz kaitina. Kreiča kalpam ir nepieciešama cieņa un tāds stāvoklis, kurā viņš ar savām spīdošajām prāta spējām var netraucēti valdīt radošuma un zināšanu pasaulē. Kreiča kalpam nekad netrūkst ideju, kuras dažkārt atnes viņam milzīgu finansiālu peļņu.

Kreiča kalpam var piemist tādas negatīvas īpašības kā bezatbildība un negodīgums. Turklāt viņš spēj ļoti ātri un ticami pārliecināt jūs par to, ka ir spējīgs izskaidrot praktiski visu, lai gan no tā negūst īpašu labumu.

Saturna ietekme vienmēr atgādina kreiča kalpam par robežām, kas notur viņu līdzsvara un godīguma rāmjos. Nopietnas nepatikšanas sākas tikai tad, kad kreiča kalps sāk ticēt pats saviem izdomājumiem, pārāk attālinoties no realitātes. Būtībā kreiča kalpi ir labsirdīgi un nesavtīgi ļaudis. Neraugoties uz savu strīdēties kāri, pret apkārtējiem viņi izturas draudzīgi.

Kreiča dāma – dabiskas intuīcijas kārts

Visas dāmas pēc savas dabas ir jūtīgas un viņu aicinājums ir kalpot un palīdzēt cilvēkiem. Saistībā ar intelektuālismu, kas raksturīgs kreiča masta kārtīm, kreiča dāmas bieži strādā izdevējdarbībā un administratīvajā darbā, bet attīstītākās no viņām nodarbojas ar ekstrasensoriku.

Kreiča dāma vienmēr apzinās savu vietu karaliskajā galmā un izrāda pretestību ikvienam, kas mēģina viņu pazemināt līdz parastas personības līmenim. Kreiča dāmas karmiskā kārts ercena trijnieks, kā arī kreiča piecinieks kā viņas Venēras kārts liecina par to, ka kreiča dāmas neizlēmība un nepārliecinātība mīlestības un draudzības jomā liedz viņai iespēju iegūt noturīgu laimi.

Kreiča dāmām piemīt lielas prāta spējas. Apzinoties vai nē, viņas vienmēr iegūst neparastas zināšanas, pateicoties iedzimtām ekstrasensorajām dotībām. Cilvēkiem, kam kreiča dāma ir dzimšanas kārts, ir neticams organizatoriskais talants, taču viņu dzīve ir tik saspringta, ka viņi bieži pārpūlas.

Pīķa dūzis kā Jupitera kārts sola kreiča dāmām daudzus labumus, taču ar noteikumu, ka savā darbā vai citās nodarbēs viņas ies pa garīguma ceļu. No iepriekšējām inkarnācijām kreiča dāmas ir mantojušas dziļas zināšanas un vienmēr brīvi tās izmanto.

Kreiča dāmas ir ļoti spējīgas un atjautīgas. Viņas bieži dara vairākus darbus vienlaikus, viņām ir daudz interešu. Kreiča dāmas strādā labāk, ja viņu profesija ir radoša. Kreiča dāmas ir lepnas, godprātīgas un savu darbu paveic labi. Kreiča dāmu iedzimtā tieksme palīdzēt citiem un tos izglītot var rast savu izpausmi darbā, kas vērsts uz palīdzību daudziem cilvēkiem.

Kreiča kungs – zināšanu valdnieks

Tā kā kreiča masts ir saistīts ar zināšanām un saziņu, kreiča karaļa rīcībā ir viss, kas nepieciešams autoritatīvam stāvoklim jebkurā darbības sfērā. Cilvēkiem, kam kreiča karalis ir dzimšanas kārts, ir tieša piekļuve zināšanām, kas uzkrātas daudzas iepriekšējās inkarnācijās. Kreiča karaļi reti pievēršas kādai svešai mācībai vai filosofijai – viņi paši smeļas gudrību no neizsmeļama avota un dzīvo paši pēc savas taisnības.

Kreiča karaļi strādā dažādās profesijās un parasti ieņem atbildīgus amatus. Viņi vienmēr tiek cienīti. Starp šiem cilvēkiem ir izcili aktieri, valstsvīri un mūziķi. Viena no viņu galvenajām priekšrocībām ir vērīgums, atjautība un šarms – pateicoties tam, viņi kļūst populāri. Kreiča karaļi labāk strādā kopā ar partneri, nevis vieni paši.

Kreiča karaļiem var būt problēmas ar alkohola vai narkotiku lietošanu; turklāt viņiem var piemist eskeipisms jeb vairīšanās no īstenības. Cenšoties saprast un atrisināt iekšējos konfliktus, kreiča karalis var iziet cauri daudziem pārbaudījumiem, tomēr aptuveni 30 gadu vecumā viņš it kā pamostas un apzinās savu spēku un ar to saistīto atbildību.

Kreiča karalis ir garīgi visuzņēmīgākā kavas kārts. Intuitīva pieeja dzīvei ir iedzimta kreiča karaļa īpašība. Galvenās problēmas ir saistītas ar laulības jomu un paradumu ieslīgt ērtā dzīves rutīnā, aizmirstot par savu augstāko sūtību. Kreiča karalis var daudz dot pasaulei, bet tad, ja viņš nerealizēs savu potenciālu, viņam to nāksies nožēlot.

Avots: 

la.lv

Leave a Comment