Sasniegumu horoskops: kas 2017. gadā vislabāk padosies katrai zodiaka zīmei?

1

AUNS

Vientuļie Auni var sastapt mīlestību, bet daži – arī atgriezties pie attiecībām, kas pajukušas iepriekšējā periodā.

Darbā Aunus priecēs uzslavas, prēmijas un balvas. Finansiālais stāvoklis uzlabosies. Tiem, kuriem šobrīd nav (laba) darba, vērts sākt tā meklējumus pavasarī, jo šajā laikā ir iespēja tikt ne vien pie darba, bet pat pie sapņu nodarbošanās!

VĒRSIS

Gaiļa gadā Vērsis var tikt gan pie jauniem draugiem, gan jaunas dzīvesvietas. 2017. gadā šī zodiaka zīme arī varēs priecāties par saskanīgām attiecībām – Vērši teju visu gadu jutīsies pacilāti un ar rozā brillēm apveltīti. Nebaidies būt romantisks!

Kas attiecas uz karjeru, daži Vērši var cerēt uz papildu peļņu. Vasarā, iespējams, gaidāms komandējums, pēc kura var gaidīt paaugstinājumu.

DVĪŅI

Dvīņi var atvieglojumā uzelpot, jo melnajai svītrai pienākušas beigas. Gaida interesanti braucieni, ceļojumi un jaunas iepazīšanās.

Privātajā dzīvē stabilitāte gan vēl nav gaidāma: ar mīļoto cilvēku gan tuvināsieties, gan pašķirsieties.
Vientuļajiem Dvīņiem zvaigznes sola iepazīšanos ar interesantu pretējā dzimuma pārstāvi.

Visi 12 mēneši Dvīņiem būs auglīgi, un viņus, ļoti iespējams, gaida pamatīga peļņa.

VĒZIS

Vēžiem Gaiļa gads sola daudzus pārsteigumus, jo mainīsies paziņu loks un pat dzīvesveids. Izdosies atrisināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus.

Ja Vēzis vēlas saglabāt esošās romantiskās attiecības, jāpacenšas izrādīt vairāk rūpju un uzmanības.

Ja Vēzis šobrīd meklē otru pusīti, vēlams to izdarīt 2017. gadā, jo mīlestība palīdzēs pārvarēt visas grūtības, kādu arī šajā gadā nebūs mazums.

Karjerā pārliecība par sevi un stabilitāte, parādīsies iespēja ieņemt vadošu amatu, bet nav vērts paaugstinājuma dēļ skriet ar pieri sienā, dari to taktiski, liekot lietā savās profesionālās iemaņas. Pats galvenais – neļauties slinkumam.

LAUVA

Lauvai 2017. gads būs auglīgs un veiksmīgs, kā arī zvēru karalis varētu pārskatīt savu skatījumu uz dzīvi. Daudzus
Lauvas gaida ģimenes pieaugums – bērni, mazbērni, radu bērni. Lauvas vientuļniekus var pārņemt pēkšņa vēlme nodibināt ģimeni.

Lauvām ieteicams pārskatīt savu izturēšanos kolektīvā un nedaudz pamainīt darba metodes. Finanšu jomā viss notiks gludi un stabili.

JAUNAVA

Jaunavām nākamais gads būs aizraujošs un neierasti vētrains. Ja pieliksi visas iespējamās pūles, grūtības risināsies gaismas ātrumā. Pastāvīgi būsi labu draugu lokā, tāpēc garlaicīgi nebūs.

Vientuļas Jaunavas gaida piedzīvojumi, kuros iespējams atrast arī mīlestību. Savukārt ģimenes cilvēkiem vēlams kļūt maigākiem un vairāk paļauties uz otru pusīti.

Attiecībā uz darbu nāksies krietni papūlēties un no kaut kā atteikties. Bet vari būt drošs – tas ir tā vērts!

Vēlams ieguldīt naudu kādā uzņēmējdarbībā vai noguldīt bankā uz procentiem. Veiksmīgs darījums ļaus gada beigās peldēties naudā.

SVARI

Gaidāmas jaunas iepazīšanās arī Svaru zīmē dzimušajiem, bet jāievēro piesardzība: starp jaunajiem paziņām var gadīties arī melīgi un divkosīgi cilvēki.

Pavasaris vientuļiem Svariem var atnest liktenīgu iepazīšanos. Bet tie, kuriem jau ir attiecības, var droši doties laulībā.

Precētajiem zvaigznes iesaka sirsnīgāk rūpēties par savu ģimeni.

Ja vēlies redzēt karjeru plaukstam un zeļam, pievērs uzmanību profesionālo iemaņu pilnveidošanai. Kas attiecas uz finansēm, situācija būs pozitīvāka nekā 2016. gadā.

Lasi vēl: Labklājības horoskops. Kurā vecumā katrai zodiaka zīmei ir izredzes kļūt bagātai?

SKORPIONS

Skorpioniem jaunajā gadā zvaigznes iesaka veltīt laiku pašizglītībai. Tas palīdzēs atklāt jaunas, vilinošas perspektīvas. Daudzi šīs zīmes pārstāvji jutīs nostaļģiju pēc pirmās mīlestības un nav izslēgts, ka sāks to meklēt. Vientuļos Skorpionus gaida nopietnas attiecības.

Ģimenes cilvēkiem zvaigznes iesaka veltīt vairāk laika bērnu audzināšanai.

2017. gadā pieaugs darba spējas un vēlēšanās parādīt sevi – būsi gatavs uz daudz ko karjeras labā. Bet ieteicams iet tradicionālāku ceļu, lai nesabojātu attiecības ar kolēģiem un citiem apkārtējiem cilvēkiem, kas varētu traucēt veiksmīgā karjeras attīstībā.

Kas attiecas uz naudu, nepārdzīvo – tās būs pietiekami!

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem Gaiļa gads būs neparasti pozitīvs – daudz spilgtu iespaidu un labs garastāvoklis. Ja meklē otro pusīti, zvaigznes iesaka uzmanīgāk ieskatīties kādā senā draugā, kolēģī vai labā paziņā – iespējams, šis cilvēks var kļūt tev par kaut ko daudz svarīgāku.

Ja Strēlnieks spēs prasmīgi apvienot darbu un privāto dzīvi, Gaiļa gads būs vairāk nekā veiksmīgs. Tevi gaida kāpiens pa karjeras kāpnītēm. Bet naudu gan ieteicams pietaupīt!

MEŽĀZIS

Mežāzis ir nikns konservators, kas necieš pārsteigumus un jauninājumus. Ja Gaiļa gadā sāksi iecietīgāk izturēties pret pārmaiņām, vari rēķināties ar daudziem patīkamiem brīžiem un notikumiem.

Mīlas jomā Mežāzi vilinās romantiskas vēsmas un mīlas avantūras, galvenais – nepaļauties spontānām iegribām, kas tev nepavisam nav raksturīgas. Mežāžiem vientuļniekiem tomēr vēlams atvērt acis un paskatīties apkārt – varbūt pavisam netālu jau gaida tava mūža mīlestība?

Mežāžiem, kas jau ir ģimenes cilvēki, nāksies vairāk uzmanības veltīt tuviniekiem. Nekautrējies otrajai pusītei pateikt, kas tieši tev nepatīk pašreizējā kārtībā!

2017. gadā Mežāžiem būs iespēja kā nekad agrāk parādīt savu potenciālu. Tomēr vajadzētu apsvērt arī risku – tad noteikti vari gaidīt paaugstinājumu darbā. Papildu peļņa īsā laikā papildinās tavus ienākumus.

ŪDENSVĪRS

Miers un bezrūpība – šāds noskaņojums Ūdensvīrus gaida nākamajā gadā. Pirmajā pusgadā ieteicams neuztraukties par niekiem, citādi var iestāties melnā svītra. Vai tev to vajag?

Daudziem Ūdensvīriem var raisīties jūtas pret cilvēku, kuru viņi pazīst jau ilgāku laiku. Ģimenes cilvēkus gaida interesanti atklājumi, kas nesīs pozitīvas emocijas visai ģimenei.

Ūdensvīriem būs daudz darba, bet veiksme būs viņu pusē. Var droši sākt īstenot plānus, kas izdomāti jau sen.

Risks attaisnosies, tāpēc – uz priekšu! Materiālais stāvoklis būs atkarīgs no tā, vai izdosies iegūt paaugstinājumu.

ZIVIS

Gaiļa gads Zivīm būs piesātināts laiks. Var gaidīt lielas pārmaiņas, kas pirmkārt attiecas uz iekšējo pasauli. Tas dos iespēju mainīt dzīvi uz labo pusi.

Zivis visu gadu pavadīs romantika un mīlestība. Precētajām Zivīm padziļināsies jūtas pret dzīvesbiedru. Brīvie cilvēki var satikt savu mīlestību: galvenais, nestāstīt par to citiem, lai tikko dzimušās jūtas neizgaistu.

Karjeru Zivis veidos droši un ātri. Ja nepieļausi lielas kļūdas, baudīsi kolektīva cieņu un atzinību.
Zvaigznes iesaka neaizrauties ar tēriņiem, tad izdosies iekrāt lielāku summu sen plānota pirkuma veikšanai.

Avots: 

la.lv

Leave a Comment