Kas dos vērtīgāko padomu? Uzzini, kā palīdzēs katras horoskopa zīmes pārstāvis

AUNS

Vērsies pie Auna, kad tev nepieciešams ātrs padoms, jo viņš uzreiz ķeras pie lietas. Taču atceries, ka Auna padoms bieži vien ir neobjektīvs, neapsvērts un mēdz nosliekties uz īslaicīgu gandarījumu un ātru rīcību nevis uz labumu ilgtermiņā.

Tāpat esi gatavs, ka interese par tavu jautājumu var nebūt ļoti liela. Tomēr tu iegūsi tiešu padomu bez slēptiem nolūkiem. Ja tev vajadzīgs padoms, kurš nav saldināts un lieki izgreznots – vērsies pie Auna!

 

VĒRSIS

Vērša padoms bieži vien cieši saistīts ar tradīcijām. Tomēr, ja Vērsis ir pretīmnākošs (un viņš ne vienmēr ir tāds), tu vari būt pārliecināts, ka viņš par to ir kārtīgi apdomājies.

Vērsis bieži vien var palīdzēt ar pacietību – viņš bieži tev atgādinās gan par ilgtermiņa ieguvumiem, gan par jebkādas tūlītējas rīcības sekām. Viņš savus padomus izvērtē praktiski. Vērsis zina, kā visefektīvāk nokļūt no punkta A līdz punktam B.

 

DVĪŅI

Dvīņu padoms var nebūt pilnībā uzticams – Dvīņi parasti ir izklaidīgi un ne pārāk nopietni, bet vispārēji viņiem ir gaišas galvas, domas un objektīvi viedokļi.

Tomēr var rasties grūtības panākt, lai viņi pietiekami koncentrētos un sāktu domāt par tavu problēmu, bet, ja tu vari iedzīt viņu stūrī, viņiem patiešām ir plašas, lai arī, iespējams, nedaudz virspusējas, zināšanas, uz kurām paļauties.

Dvīņi, kā likums, pārāk nepieķeras pagātnei un visticamāk, gudrāk būtu izvairīties lūgt padomu, kuram ir jebkāda saistība ar emocijām (daži pat varētu pasmieties par tevi). Tomēr Dvīņi mazliet zina par visu.

 

VĒZIS

Vēža padoms vispārēji ir veselā saprāta diktēts, kaut arī bieži vien to ietekmē ģimenes vērtības. Vēzim ir lieliska atmiņa, uz kuru balstīties, un viņš tev atgādinās par tavām vērtībām.

Uzmeklē Vēzi, lai saņemtu padomu par naudas, biznesa un ģimenes jautājumiem. Bet vienmēr atceries, ka Vēzis tradīcijas un ģimeni vērtē ļoti augstu, kas arī mēdz ietekmēt viņa spriedumu.

Viņa padoms arī mēdz būt garš, tāpēc tev pašam ir jāsecina, kuras daļas no tā tev der un kuras neder.

 

LAUVA

Īsts Lauva vēlas, lai viņa padoms būtu labs, ja ne izcils. Patiesībā Lauva ir viens no labākajiem padomdevējiem.

Tikai tas, kas vērsīsies pie Lauvas pēc padoma, nopelnīs tā atzinību un cieņu. Taču atceries, ka Lauvas dažreiz mēdz aizrauties ar savu padomdevēja lomu.

Tu, visticamāk, mierīgi vari ignorēt Lauvas minētos piemērus no dzīves un sagaidīt, ka viņi droši vien paši savā padomā nemaz neieklausītos.

Lauvas lepnums ir apvienots ar viņu vēlmi sniegt padomus un palīdzību, tāpēc vari būt pārliecināts, ka ikviens padoms būs kārtīgi pārdomāts.

 

JAUNAVA

Vērsies pie Jaunavas, kad tev ir nepieciešamas idejas un rezultāti – no Jaunavas tu iegūsi visus faktus un detaļas par savu problēmu.

Tu vari būt pārliecināts, ka Jaunava pret tevi būs godīga, bet uzmanies, ka ar viņas palīdzību neieslīgstat detaļās tik tālu, ka pazaudējat tvērienu uz lielo kopskatu.

Jaunavām ļoti patīk izpalīdzēt, un vari paļauties, ka iegūsi kaut kāda veida padomu, bet ne vienmēr – arī risinājumu.

 

SVARI

Svari ir slaveni ar to, ka nespēj pieņemt lēmumu. Taču pirms tu no Svariem izvairies tieši šī iemesla dēļ, tomēr atceries, ka viņi ir vislabākie situācijas analizētāji un godīgi tev aprakstīs abas esošās problēmas puses.

Tomēr būs grūti piespiest Svarus, lai viņi iesaka, kurš no variantiem būtu piemērotākais, protams, ja vien viņi nespēlē sātana advokātu. Viņi saskata detaļas, kuras citiem paslīd garām nepamanītas.

 

SKORPIONS

Skorpiona padoms var būt kodīgs un ass. Vērsies pie Skorpiona, kad vēlies nokļūt pie problēmas saknēm un izprast motivāciju, kas to radīja. Bet atceries, ka Skorpionam, visticamāk, ir savi darbi darāmi un tavas intereses var nebūt pirmajā vietā.

Viņa sniegtajam padomam var trūkt sirdsapziņas piedevas, kaut arī vari būt pārliecināts, ka tas būs efektīvs.

Uzmanies no slēptiem motīviem, bet uzticies, ka Skorpions tevi novilks atpakaļ uz zemes, ja tava galva lidinās mākoņos vai arī esi pārāk ideālistisks.

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieka sniegtais padoms būs pamatīgs un pat derīgs ilgtermiņā. Ja tu vēlies visu zināt detaļās un sīkumos, tad vari drošs, ka no Strēlnieka to nesagaidīsi.

Viņš tev palīdzēs ar lielo kopskatu, kaut arī padoms var robežoties ar nepraktiskumu. Labā ziņa: Strēlnieks entuziastiski ar tevi runās par jebkādu problēmu un no sirds vēlēsies tev palīdzēt, arī ja to līdz galam neizpratīs.

Viņa padoms noteikti ir jāņem vērā, bet nevajadzētu rīkoties, balstoties tikai uz to.

 

MEŽĀZIS

Mežāža padomi parasti ir taktiski un praktiski. Mežāzis, kā nekā, ir viena no ar resursiem bagātākajām zodiaka zīmēm.

Tomēr viņa padomu stipri ietekmē ģimenes vērtības un tradīcijas. Griezies pie Mežāža, ja vēlies saņemt ar biznesa un karjeras jautājumiem saistītu padomu.

Diemžēl citu cilvēku sirdslietas viņi līdz galam neizprot, jo ir vairāk saistīti ar materiālo pasauli. Kamēr vien pie viņa negriezīsies ar šādiem jautājumiem – viss būs kārtībā.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra padoms noteikti būs ļoti zinātnisks un mūsdienīgs, kaut arī daži sūdzas, ka tas nav gana personīgs. Citi arī uzskata, ka Ūdensvīra padoms ir pārāk ideālistisks vai plašs. Līdz ar to, ka Ūdensvīrs ir noteikta zīme, viņiem varētu būt padomā savi plāni – iespējams, viņi pat tevi kaut kādā veidā ietekmēs, lai tu pie viņiem grieztos pēc padoma.

Tomēr pie Ūdensvīra ieteicams griezties, ja tu vēlies tiešas, precīzas un objektīvas atbildes uz sasāpējušiem jautājumiem.

 

Lasi arī: 10 lietas, kuras tracina katras horoskopa zīmes pārstāvjus! Vai tev atbilst?

ZIVIS

Zivis ir ļoti līdzjūtīgas un izprot tevi, kad lūdz padomu. Līdz ar Zivju vēlmi likt tev justies labi, šīs zīmes pārstāvji mēdz teikt to, ko uzskata, ka vēlies dzirdēt. Viņu padoms mēdz būt mīkstināts, lai tas neaizskartu tavas jūtas.

Tomēr Zivs ir gudra, uztvert spējīga un bieži vien vieda zīme. Tu pie tās vari vērsties, lai dziļāk spētu izprast jebkādu problēmu. Vismaz pašā sliktākajā gadījumā tu vienmēr vari paļauties, ka Zivs tev vēlēsies palīdzēt, kā vien spēs.

 

Avots: aLA

Leave a Comment