Kas ir gaišredzība un kā saprast, vai jums ir šī spēja

5. Jūs ausīs bieži dzirdat zvana skaņu vai zumēšanu.

Vai jūs dažreiz dzirdat skaļu zvanīšanu, kad gatavojas iet gulēt? Vai arī jums bieži ir troksnis ausīs? Tie, kas atpazīst faktu, ka viņi ir gaišreģi, spēj kontrolēt šīs skaņas un var pat lūgt garus „mazināt tos nedaudz”, ja tie kļūst pārāk skaļi.

LASI ARĪ: Kā atpazīt empātiju: 5 pazīmes!

6. Jūs dzirdat čukstus

Ja jūs dzirdat jebkādus čukstus vai citas skaņas, kad jūs zināt, ka neviens nav apkārt, tā ir zīme, ka gari cenšas ar jums sazināties.

7. Jūs vienmēr sauc par labu klausītāju.

Vai jūs esat draugs, pie kura cilvēki vienmēr dodas, ja viņiem ir nepieciešams padoms vai palīdzība? Citi bieži jums saka, ka jums ir jāmaksā par jūsu pakalpojumiem? Vai jūs vienmēr atļaujat citai personai runāt, kamēr jūs pats uzmanīgi klausāties?

8. Jūs varat dzirdēt savas domas, kas dod jums padomu.

Ja jūsu prātā bieži dzirdat balsis, kas dod jums padomus, kas ir noderīgi, tad mēģiniet pievērst lielāku uzmanību šai zīmei, jo jūs varētu būt gaišreģis.

9. Jūs dzirdat, ko citi nevar dzirdēt.

Vai jūs konstatējat, ka ēkām vai citām līdzīgām struktūrām ir dzirdams troksnis vai kāda veida skaņa? Vai jūsu dzirde vienmēr ir bijusi ārkārtēja un jūs paļauties uz to vairāk nekā pārējām sajūtām? Tā vietā, lai mēģinātu redzēt kaut ko tālumā, tu būtu pagriezis galvu, lai jūsu ausis šajā virzienā varētu dzirdēt, kas notiek!

Ja jums ir vairākas šīs gaišredzības pazīmes, un jūs nezināt par savu dāvanu, jūs varat mēģināt to attīstīt un pilnveidot, īpašu uzmanību pievēršot jebkurai dzirdes uzvedībai, ar kuru jūs sastopaties savā dzīvē!

avots: esotericblog

Leave a Comment