Kas ir gaišredzība un kā saprast, vai jums ir šī spēja

Gaišredzība ir reta psihiska spēja, kas pieder ļoti mazai cilvēku grupai. Vai varbūt jūs esat viens no viņiem? Zemāk ir pazīmes, ka jūs varētu būt gaišreģis!

Ir zināms, ka gaišreģi var redzēt nākotni. Tātad, kā jūs varat saprast, vai jums ir šī spēja?

Šeit ir deviņas pazīmes, ka jūs varat būt gaišreģis!

1. Jums ir tendence runāt ar sevi

Vai jūs mēdzat runāt ar sevi, kad neviens nav apkārt? Vai jūs parasti runājat, kad veicat savu parasto darbību? Vai jūs domājat, ka laiku pa laikam jūs sniedzat dažus komentārus par savu dzīvi? Vai jūs runājat ar sevi, lai nomierinātos, kad esat stresa apstākļos vai kad mēģināt atrisināt problēmu?

LASI ARĪ: 3 pazīmes, ka vīrietis Lauva spēlējas ar jums, un 4 veidi, kā to novērst!

2. Jūs vēlaties mācīties, klausoties, nevis lasot vai skatoties

Jūs nevarat koncentrēties, kad tiek prasīts izlasīt tekstu? Vai jūs aizmiegat, skatoties filmas vai TV? Vai jūs vienmēr klausāties, kad vēlaties kaut ko atcerēties? Tiem, kas labi uztver un atceras informāciju, klausoties un neizmantojot citas jūtas, var būt gaišredzības dāvana.

3. Jūs ienīstat pēkšņas vai skaļas skaņas.

Jūs, iespējams, esat diezgan jūtīga persona, bet tas ir arī acīmredzamas pazīmes. Vai jūs bieži sastopaties ar galvassāpēm, un jūs vēlaties mieru?

4. Vai jums patīk pavadīt laiku vientulībā, lai sevi uzlādētu

Ja jūs esat gaišreģis, ir svarīgi, lai jūs ņemtu pauzes. Pārāk liels troksnis kaitē jūsu vispārējai Vese***ai un labsajūtai. Ir svarīgi, lai jūs būtu mierā un klusumā, lai saņemtu garīgās pasaules vēstījumus vai domas, pretējā gadījumā jūs varat palaist garām svarīgu informāciju.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment