Vēdera vakuums: kā tas darbojas un palīdz atbrīvoties no taukiem

Vēdera vakuums

Vēdera vakuums ir fitnesa metode, kura ir vērta mūsu uzmanības. Laiku pa laikam kāda fitnesa tendence saņem vairāk uzmanības nekā Kimas Kardašjanas kārtējā pašbilde.

Visbiežāk tas notiek tādēļ, ka šis padoms, ieteikums vai viltība cēli apsola, ka savedīs tevi formā ar relatīvi minimālas piepūles palīdzību.

Jaunākā tendence šajā jomā ir vēdera zonas vakuums, vingrinājums, kuram jāpalīdz padarīt tavu vēderu plakanāku, padarot tevi slaidāku.

Šis modernais vingrinājums sastāv no dziļas ieelpas un spēcīgas izelpošanas, kamēr tavs vēders paliek iesūkts, cik vien tuvu mugurkaulam tas ir iespējams.  Šī vingrinājuma fanātiķi stāsta, ka izpildot šo vingrinājumu vien pāris reizes, tavs vēders kļūs plakanāks, savukārt, viduklis – ciešāks.

 

Vēdera vakuums : Vai tas ļaus tev iegūt ārkārtīgi plakanu vēderu?

Vai šis maģiskais, dīvainā paskata vingrinājums patiesībā kaut ko dara? Ekspertu domas šajā jautājumā dalās. Daži treneri uzskata, ka šis vingrinājums vienkārši ir mazāk efektīva klasisko vēdera trenēšanas kustību versija.

Lasi arī: Plakans vēders īsā laika periodā! Pirms nepamēģināju šo diētu, nevarēju notievēt…

Citiem vārdiem sakot, ja tavs mērķis ir sasniegt izteiksmīgi reljefainu vēdera muskulatūru, šis vingrinājums nebūs īstais, kas to palīdzes izdarīt. Viens pats šis vingrinājums nav pietiekoši stimulējošs, lai sadedzinātu kalorijas, zaudētu tauku slāni vai veidotu muskuļu masu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ilona</cite>

    Vēdera zonas vakuums var būt tikai Latvijas valsts piederīgajiem, jo līdzekļu trūkuma dēļ mēs dzīvojam pusbadā.

Leave a Comment